Ρομπ Λόου: Θυμήθηκε τη φορά που είχε παίξει ξύλο με τον Τομ Κρουζ όταν γύριζαν το Outsiders

Ρομπ Λόου: Θυμήθηκε τη φορά που είχε παίξει ξύλο με τον Τομ Κρουζ όταν γύριζαν το Outsiders

Οι δύο ηθοποιοί, 17 και 19 χρονών αντίστοιχα, συμμετείχαν μαζί στην ταινία του 1983

lowe-cruise
Ο Ρομπ Λόου αποκάλυψε ότι πιάστηκε στα χέρια με τον Τομ Κρουζ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Outsiders» το 1983.

Τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «The Rich Eisen Show», ο ραδιοφωνικός παρουσιαστής ζήτησε από τον Λόου να μοιραστεί μια ανάμνηση από τη συνεργασία του με τον 62χρονο αστέρα στο «Outsiders».

Ο Λόου ήταν 17 ετών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ενώ ο Κρουζ ήταν 19.

«Ζούσε στο σπίτι του Εμίλιο [Εστεβέζ] και έκανε οντισιόν αμέσως μετά το “Taps”», θυμήθηκε ο Λόου και είπε ότι οι δύο νεαροί αστέρες έκαναν προπόνηση και τζόκινγκ μαζί.
Κλείσιμο
Ο Λόου πρόσθεσε ότι ο Κρουζ είναι «τόσο ανταγωνιστικός που συνηθίζαμε να παίζουμε μποξ στον διάδρομο του ξενοδοχείου που μέναμε κατά τη διάρκεια του «Outsiders». 

Και πρόσθεσε: «Τόση πολλή τεστοστερόνη. Ήμασταν ένα μάτσο 18χρονα παιδιά που είχαμε κολλήσει στην τοποθεσία των γυρισμάτων. Φορούσαμε καλύμματα κεφαλής και προστατευτικές μασέλες, αλλά κάναμε κανονικό sparring».

Ο ηθοποιός θυμήθηκε ότι είχε αδύνατα χέρια εκείνη την εποχή, σε αντίθεση με τον «φουσκωμένο» Κρουζ, ο οποίος ήταν σαν «θηρίο».

Με κάποιον τρόπο, ο Λόου κατάφερε να ρίξει μια «πραγματικά καθαρή» γροθιά, θυμήθηκε.
hpzbQDjl2yzf6MwrYOrbDJCmojc

«Χτύπησα το "καμπανάκι" του, και το επόμενο που θυμάμαι είναι ότι ξύπνησα στο πάτωμα», είπε ο Λόου και πρόσθεσε: «Με έβγαλε τελείως νοκ άουτ». Ο Λόου σημείωσε: «Τα μάτια του απλά μαύρισαν, αλλά αυτά είναι τα πράγματα που κάναμε. Αυτά κάνουν οι άντρες. Όπως στο "Fight Club"».

Το «The Outsiders» σκηνοθέτησε ο Φράνσις Φορντ Κόπολα και διαδραματίζεται στην Τάλσα της Οκλαχόμα τη δεκαετία του 1960. Ακολουθεί τα αδέλφια Ponyboy Curtis (Σ. Τόμας Χόγουελ), Darrel Curtis (Πάτρικ Σουέιζι), Sodapop «Soda» Curtis (Λόου) και τους φίλους τους - γνωστούς ως Greasers - καθώς έρχονται σε σύγκρουση με μια άλλη ομάδα πιο πλούσιων εφήβων, γνωστή ως Socs.

Η ταινία περιλάμβανε ένα μεγάλο γκρουπ ανερχόμενων αστέρων της δεκαετίας του '80, καθώς στο καστ συμμετείχαν επίσης ο πρωταγωνιστής του «Karate Kid» Ραλφ Μάτσιο, ο Ματ Ντίλον και η Νταιάν Λέιν.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Κατ Τόρες: Η σκοτεινή πραγματικότητα της Βραζιλιάνας influencer που καταδικάστηκε για σωματεμπορία

Σφοδρή επίθεση της Άγκυρας στον Δένδια- Τον κατηγορεί ότι θέλει να κάνει καριέρα δημιουργώντας προβλήματα


H τεχνολογία δείχνει πώς τη γλίτωσε ο Τραμπ για ένα εκατοστό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης