Γιώργος Καρκάς για την εξάρτηση που είχε στο παρελθόν από τα ναρκωτικά: Αυτοκαταστράφηκα γενικά και οικονομικά

Θεωρούσα πως το ελέγχω και γέμιζα όλο τον χρόνο μου έτσι, με ουσίες, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Ο Γιώργος Καρκάς μίλησε για την εξάρτηση που είχε στο παρελθόν, από τις ναρκωτικές ουσίες.

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό DownTown και μίλησε για το πώς άρχισε τη χρήση και πώς κατάφερε να διακόψει και να βγει νικητής από τη μάχη με τις εξαρτήσεις.

«Σε ένα ταξίδι στη Βαρκελώνη με φίλους, δοκίμασα για πρώτη φορά και κόλλησα με κάποια πράγματα, που σε συνδυασμό με τον έρωτα, σου δίνουν το αίσθημα της πληρότητας. Γέμισαν το κκενό που είχα πριν τα ξεκινήσω. Κάλυψαν συναισθηματικά κενά. Βέβαια, η χρήση είναι χρήση κι η εξάρτηση εξάρτηση», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τις συνέπειες που είχε η χρήση ναρκωτικών στην προσωπική του ζωή. «Άρχισα να δυσκολεύομαι σταδιακά ακόμα και να πάω στο θέατρο να παίξω, γιατί είχα κολλήσει. Άρχισα από μια φορά τον μήνα, μετά κάθε 15 μέρες, μετά κάθε βδομάδα, δύο φορές τη βδομάδα... Θεωρούσα πως το ελέγχω. Έλεγα "θα κάνω άλλη μια μέρα"», αναφέρει.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Γέμιζα όλο μου τον χρόνο έτσι. Αν όμως, νιώθω για κάτι περήφανος είναι ότι είχα μαζέψει κάποια λεφτά μέχρι τα 25 μου και δεν ζήτησα ούτε μια φορά λεφτά για να αγοράσω ουσίες. Απλώς αυτοκαταστράφηκα και οικονομικά εκείνη την περίοδο».

Τέλος, εξήγησε πώς κατάφερε να ξεπεράσει τον εθισμό του. «Το κομμάτι της εξάρτησης από τις ουσίες σταμάτησε, όταν ήμουν στη φυλακή. Το σοκ από όλο αυτό ήταν ανώτερο από την εξάρτηση. Είπα "ή μένεις εδώ και σε ρουφάει όλο αυτό ή το παλεύεις"», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Κατ Τόρες: Η σκοτεινή πραγματικότητα της Βραζιλιάνας influencer που καταδικάστηκε για σωματεμπορία

Σφοδρή επίθεση της Άγκυρας στον Δένδια- Τον κατηγορεί ότι θέλει να κάνει καριέρα δημιουργώντας προβλήματα


H τεχνολογία δείχνει πώς τη γλίτωσε ο Τραμπ για ένα εκατοστό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr