Τρύφωνας Σαμαράς: Άργησα να βρεθώ ερωτικά με άντρα, το έκανα μετά τα 20 γιατί μέσα μου έλεγα «όχι, είμαι αγόρι»

Δεν έχω βρεθεί ερωτικά με γυναίκα και δεν έχω την περιέργεια να το δοκιμάσω, αναφέρει ο γνωστός κομμωτής

Ο Τρύφωνας Σαμαράς προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις σχετικά με την σεξουαλική του ζωή.

Ο γνωστός κομμωτής μίλησε στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη και αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά του και την πρώτη αντίδραση των γονιών του, όταν έμαθαν για αυτή.

Αρχικά ωστόσο, αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που έκανε σεξ. «Άργησα να κάνω σεξ. Έκανα μετά τα 20. Με άντρα. Δεν έχω κάνει με γυναίκα και δεν έχω την περιέργεια να το δοκιμάσω. Μέχρι τότε, διχαζόμουν κι έλεγα μέσα μου "όχι, είμαι αγόρι". Όλα αυτά της ηλικίας», εξηγεί.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στο σχολείο υπήρχαν αγόρια που μου άρεσαν, αλλά δεν είχα κάνει ποτέ τίποτα. Γενικά από μικρός ήμουν πολύ ωραίο παιδί κι έχω ζήσει στιγμές του να προχωρώ στον δρόμο και να σταματάνε τα αμάξια».

Δείτε το βίντεο:
Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε επίσης, πώς αντέδρασαν οι γονείς του, όταν έμαθαν για τη σεξουαλικότητά του. «Όταν το ανακάλυψαν οι γονείς μου, έγινε με ένα γράμμα που μου είχε στείλει μια φίλη μου. Είχα μια κολλητή τότε, τη Ντέμη, η οποία έκανε την κοπέλα μου και μου έστελνε γράμματα. Οπότε, κάτι μέσα σε ένα γράμμα που μου είχε πει η Ντέμη, το είχε καταλάβει η μαμά μου και τσίγκλαγε τον μπαμπά μου κι έγινε όλο αυτό. Εκεί το κατάλαβαν», περιγράφει.

Όσο για το πώς το πήραν, εξήγησε πως ναι μεν, είδε τον πατέρα του να κλαίει για πρώτη φορά, αλλά την πιο σκληρή αντίδραση την είχε η μητέρα του.

«Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον μπαμπά μου να κλαίει στη ζωή του. Το συζητήσαμε από τότε και λέγαμε να αλλάξω κλπ, αλλά αυτό το πράγμα το έχω από μικρός. Ήταν επιλογή μου. Η μαμά μου ήταν πιο δύσκολη από τον μπαμπά μου. Μου είχε πει "τι να τα κάνω όλα αυτά, αφού δεν έχεις παντρευτεί και δεν έχεις κάνει ένα παιδάκι;», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Κατ Τόρες: Η σκοτεινή πραγματικότητα της Βραζιλιάνας influencer που καταδικάστηκε για σωματεμπορία

Σφοδρή επίθεση της Άγκυρας στον Δένδια- Τον κατηγορεί ότι θέλει να κάνει καριέρα δημιουργώντας προβλήματα


H τεχνολογία δείχνει πώς τη γλίτωσε ο Τραμπ για ένα εκατοστό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr