Ντικ Βαν Ντάικ: Ο ηθοποιός και η σύζυγός του Αρλίν Σίλβερ μιλούν για τα 46 χρόνια που τους χωρίζουν

Ντικ Βαν Ντάικ: Ο ηθοποιός και η σύζυγός του Αρλίν Σίλβερ μιλούν για τα 46 χρόνια που τους χωρίζουν

Ήμουν τυχερός που δεν ωρίμασα, δήλωσε ο ηθοποιός

dyke-silver
Ο Ντικ Βαν Ντάικ μίλησε για τον γάμο του με την κατά 46 χρόνια μικρότερη σύζυγό του Αρλίν Σίλβερ, την οποία γνώρισε στα βραβεία SAG το 2006, σε μια νέα συνέντευξη.

«Ποτέ στη ζωή μου δεν πλησίασα μια ξένη γυναίκα», δήλωσε ο 98χρονος ηθοποιός στο Entertainment Tonight. «Πέρασε από δίπλα μου και πετάχτηκα και είπα, “Γεια σου, είμαι ο Ντικ”. Δεν είχα ιδέα ότι είχε τη μισή μου ηλικία. Ήταν πανέμορφη».

«Της είχε μείνει μία [επαγγελματική] κάρτα, την οποία πήρα και την προσέλαβα», πρόσθεσε ο Βαν Ντάικ για τη μακιγιέζ σύζυγό του.

Η Σίλβερ σχολίασε χιουμοριστικά: «Δεν είχα δει ποτέ το “The Dick Van Dyke Show”, δεν είχα δει ποτέ τίποτα από όσα έπαιζε».
Κλείσιμο
Το ζευγάρι - που έχουν διαφορά ηλικίας 46 ετών - ήταν φίλοι για χρόνια πριν ξεκινήσουν να βγαίνουν.

Ο Βαν Ντάικ ήταν προηγουμένως παντρεμένος με τη Μάρτζι Γουίλετ, με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά. Κατά τη διάρκεια του γάμου του είχε δεσμό με τη γραμματέα του ατζέντη του, Μισέλ Τριόλα, πριν χωρίσει με τη Γουίλετ το 1984. Η 35ετής σχέση του με την Τριόλα διήρκεσε μέχρι τον θάνατό της το 2009. Πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα σε ηλικία 76 ετών.

Η Σίλβερ του έφερνε φαγητό μετά τον θάνατο της Τριόλα. «Παρείχε τέτοια υποστήριξη, που την ερωτεύτηκα», δήλωσε ο Βαν Ντάικ στο People το 2013. Ο ηθοποιός του «Mary Poppins» και η Σίλβερ παντρεύτηκαν το 2012, έναν χρόνο αφότου μετακόμισε μαζί του.

«Ήμασταν φίλοι για τόσο πολύ καιρό που όταν το είπα σε ανθρώπους που ξέρω, χάρηκαν για [τη σχέση μας], ενώ εγώ φοβήθηκα», δήλωσε η Σίλβερ στο ET. «Θέλω να πω, τα γεγονότα, η διαφορά ηλικίας μας. Αλλά είναι τόσο άσχετο. Νομίζω ότι όταν μας βλέπεις μαζί, είναι σαν να μην το σκέφτεσαι».
shutterstock_162312776__1_

«Ήμουν τυχερός που δεν ωρίμασα», είπε ο Βαν Ντάικ, προσθέτοντας: «Ήταν γραφτό να είμαστε μαζί».

«Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν σαν κι αυτόν», πρόσθεσε η Σίλβερ. «Είναι πάντα χαρούμενος και θετικός. Πάντα τραγουδάει, ενώ εγώ δεν θα τραγουδούσα ποτέ δημοσίως. Με έκανε να τραγουδήσω. Με έκανε να τραγουδήσω πάνω σε μια σκηνή και τραγούδησα μπροστά σε 1.500 ανθρώπους για πρώτη φορά. Είναι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος. Επηρεάζει όλους τους άλλους να είναι πιο χαρούμενοι, παιχνιδιάρηδες».

Το ζευγάρι έκανε πρόσφατα μια κοινή δημόσια εμφάνιση, καθώς ο Βαν Ντάικ έδειξε την υποστήριξή του στην πρώην συμπρωταγωνίστρια του, Κάρολ Μπουρνέτ, σε εκδήλωση στο TCL Chinese Theatre τον Ιούνιο.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ποια είναι η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram: Η Ελληνίδα μάνα της και το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο

Αφηνίασαν οι Τούρκοι με τη Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας για την αφίσα του Ατατούρκ: Να γυρίσεις πίσω κολυμπώντας


Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης: Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης