Μπεν Άφλεκ: Ο γάμος με τη Τζένιφερ Λόπεζ έφερε πολύ «δράμα» στη ζωή του, υποστηρίζει καλός του φίλος

Η Τζένιφερ ήταν η γυναίκα των ονείρων του, όμως έφερνε δράμα στη ζωή του όλη την ώρα, αναφέρει 

Ο γάμος με τη Τζένιφερ Λόπεζ έφερε πολύ «δράμα» στη ζωή του Μπεν Άφλεκ, όπως υποστηρίζει άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού.

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις του στο ΟΚ!, ο Χολιγουντιανός σταρ γνωρίζει ότι η Λατίνα σταρ δεν είναι η κατάλληλη σύζυγος για εκείνον, όσο κι αν την αγαπά.

Προτιμά λοιπόν, να χωρίσουν και να μείνει πίσω «γλείφοντας τις πληγές του», όπως λέει, παρά να συνεχίσει μαζί της.

«Η Τζένιφερ ήταν η γυναίκα των ονείρων του, όμως έφερνε δράμα στη ζωή του όλη την ώρα. Αισθάνεται απογοητευμένος και αναστατωμένος που ο γάμος τους δεν λειτούργησε και ξέρει ότι το σωστό είναι να δώσει ένα τέλος», λέει χαρακτηριστικά η πηγή.

Πρόσθεσε επίσης, πως ο τρόπος ζωής τους δεν είναι ίδιος, με τον ηθοποιό να αρνείται να ακολουθήσει όλους αυτούς τους «κανόνες», με τους οποίους ζει η Τζένιφερ Λόπεζ.

«Η Τζένιφερ έχει μια μεγάλη ομάδα που την ακολουθεί καθημερινά. Ομάδα ομορφιάς, βιντεογράφοι, φωτογράφοι, βοηθοί κλπ. Προσπάθησε να κάνει τον Μπεν να καταλάβει πως το να είσαι η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ένα επάγγελμα που διαρκεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες τη βδομάδα. Είναι το σήμα της. Ζει και αναπνέει από αυτό. Ο Μπεν από την άλλη αν θέλει, μπορεί να αφήσει ακόμα και τη δουλειά του στη μέση. Η Τζένιφερ δεν μπορεί», εξήγησε.

Κλείνοντας, πρόσθεσε επίσης: «Έχουν περάσει από φάσεις που τα πράγματα δεν πάνε καλά μεταξύ τους λόγω των διαφορετικών προσωπικοτήτων τους και της έλλειψης κοινού χρόνου. Δεν είναι πάντα στην ίδια σελίδα. Κι οι δύο έχουν πολλά πράγματα να κάνουν, εκτός από το να φροντίζουν την οικογένειά τους και να είναι εντάξει στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ποια είναι η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram: Η Ελληνίδα μάνα της και το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο

Αφηνίασαν οι Τούρκοι με τη Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας για την αφίσα του Ατατούρκ: Να γυρίσεις πίσω κολυμπώντας


Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης: Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr