Conclave: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Έντβαρντ Μπέργκερ

Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την 1η Νοεμβρίου

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του βραβευμένου με Όσκαρ, Έντβαρντ Μπέργκερ, «Conclave».

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Focus Features ανακοίνωσε ότι απέκτησε τα αμερικανικά δικαιώματα διανομής για την ταινία, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τελουράιντ, την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Το τρέιλερ ανοίγει με πλάνα στο Βατικανό, ενώ συνεχίζει δείχνοντας τον Πάπα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Τότε, ξεκινάνε οι διαδικασίες για την εκλογή του επόμενου, που θα πάρει τη θέση του.

«Ο Πάπας είναι νεκρός. Ο θρόνος είναι άδειος. Το Conclave προβάλλεται στους κινηματογράφους μόνο αυτόν τον Νοέμβριο, με πρωταγωνιστές τους Ρέιφ Φάινς, Στάνλεϊ Τούτσι, Τζον Λίθγκοου και Ιζαμπέλα Ροζελίνι», γράφει η επίσημη ανακοίνωση. 

Δείτε το τρέιλερ:


Το νέο θρίλερ του Μπέργκερ επικεντρώνεται στο παπικό κονκλάβιο και παρακολουθεί τη μυστική διαδικασία εκλογής ενός νέου Πάπα, στο Βατικανό, με επικεφαλής τον καρδινάλιο Λόρενς, τον οποίο υποδύεται ο Ρέιφ Φάινς.

Δίπλα του πρωταγωνιστούυν οι Στάνλεϊ Τούτσι, Λούσιαν Μσαμάτι και Ιζαμπέλα Ροσελίνι. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Πίτερ Στρόγκαν. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο best seller του Ρόμπερτ Χάρις.

Το «Conclave», αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την 1η Νοεμβρίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Ποια είναι η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram: Η Ελληνίδα μάνα της και το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο

Αφηνίασαν οι Τούρκοι με τη Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας για την αφίσα του Ατατούρκ: Να γυρίσεις πίσω κολυμπώντας


Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης: Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr