Απόστολος Γκλέτσος: Όσο συζητιέται η δήλωση το «ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές», τόσο η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα δεν θα βρει την ησυχία της

Όταν θα σταματήσουν να συζητιούνται αυτές οι δηλώσεις, τότε θα γίνουμε πρωτεύουσα, δήλωσε ο ηθοποιός

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για την πολυσυζητημένη δήλωσή του ότι «το ψάρι ψήνεται και από τις τις δύο πλευρές», σχολιάζοντας πως όταν σταματήσει να συζητιέται, τότε είναι που θα έχει υπάρξει πραγματική προόδος στη χώρα σχετικά με τα ΛΟΑΤΚΙ+ θέματα.

Χαρακτηριστικά, στη συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν», δήλωσε: «Όσο συζητιέται αυτή η δήλωση, τόσο η ΛΑΟΤΚΙ κοινότητα δεν θα βρει την ησυχία της. Στην Ελλάδα θα είμαστε πάντα μια κομπλεξική επαρχία. Όταν θα σταματήσουν να συζητιούνται αυτές οι δηλώσεις, τότε θα γίνουμε πρωτεύουσα. Ακόμη είμαστε το χωριό, το κομπλεξικό, που κρυβόμαστε πίσω από την κουρτίνα και τραβάμε τα παραθυρόφυλλα. Ήμουν δήμαρχος τότε και μάθαινα διάφορα. Στη Στυλίδα η δήλωσή μου αυτή πέρασε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν μια πατρική και ιερή δήλωση».

Για το αν τον προσέγγιζε περισσότερο το αντρικό φύλο λόγω αυτής της δήλωσης, ο ηθοποιός απάντησε: «Ήμουν μεγάλος όταν έκανα αυτή τη δήλωση, ήμουν 55 χρονών. Πάντα με προσέγγιζε εμένα το αντρικό φύλο, δεν άλλαξε κάτι».

Ειδήσεις σήμερα:

Λάβρος ο Καρτερός κατά Κασσελάκη μετά την αποχώρηση Δραγασάκη: Θα πνιγεί στις ίδιες του τις αντιφάσεις

Με κόκκινο μπικίνι η Ελένη Βουλγαράκη, «α ρε Φώτη τι περνάς» της γράφουν

Αποζημίωση $2 εκατ. σε οικογένεια Ελληνοαμερικανού για τα θανάσιμα εγκαύματα από ντους με νερό θερμοκρασίας 65 βαθμών Κελσίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr