Μελέτης Ηλίας: Έχω δοκιμάσει ναρκωτικά βλακωδώς - Θα μπορούσα να είμαι στα θυμαράκια

Ο λόγος που το είπα είναι γιατί στάθηκα τρομερά κ**όφαρδος, υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσα να είχα καταστραφεί, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε για την περίοδο που δοκίμασε ναρκωτικά όταν ήταν νέος και τον λόγο που αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία του, καθώς ήθελε να δώσει ένα μάθημα στους ανθρώπους που μπορεί να περνούν κάτι αντίστοιχο.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», το βράδυ της Πέμπτης 18 Ιουλίου.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην αιτία της απόφασής του να ανοιχτεί για το συγκεκριμένο θέμα: «Ο κύριος λόγος που είπα ότι έχω δοκιμάσει ναρκωτικά, ήταν για να πω στα νέα παιδιά ότι ακόμη και αν πέσουν σε αυτή τη παγίδα, μπορούν να βγουν και να μην κολλήσουν σε αυτά. Η δήλωση αυτή, σαν τίτλος, είναι πολύ πιασάρικη, “έχω κάνει ναρκωτικά”, είναι πιασάρικη γιατί δεν το περιμένει κανείς και γιατί δεν είναι τόσο πολιτικά ορθό να το παραδεχτείς δημόσια».

Δείτε το βίντεο

Και πρόσθεσε: «Ο λόγος που το είπα είναι γιατί στάθηκα τρομερά "κωλόφαρδος", γιατί υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσα να είχα καταστραφεί. Δεν καταστρέφονται όλοι, αλλά καλό θα ήταν να μη το ρισκάρουμε. Εγώ, επειδή μένω και σε μια δύσκολη περιοχή και περνάω και το βλέπω γύρω μου, αυτό που λέω είναι ότι, ναι, δοκίμασα βλακωδώς γιατί ήταν η τρέλα της νεότητας, ήταν μια παρέα και μια συγκυρία, αλλά αν γύρναγα τη ζωή μου πίσω δε θα το ξαναέκανα».

Ο ηθοποιός κατέληξε: «Η ζωή μου δίδαξε ότι ήμουν τρομερά τυχερός, γιατί θα μπορούσα να είμαι και στα θυμαράκια από αυτό… Στα 45 μπορώ να πω ότι έχω περάσει από φάσεις νεανικής ηλιθιότητας…».

Ειδήσεις σήμερα:

Λάβρος ο Καρτερός κατά Κασσελάκη μετά την αποχώρηση Δραγασάκη: Θα πνιγεί στις ίδιες του τις αντιφάσεις

Με κόκκινο μπικίνι η Ελένη Βουλγαράκη, «α ρε Φώτη τι περνάς» της γράφουν

Αποζημίωση $2 εκατ. σε οικογένεια Ελληνοαμερικανού για τα θανάσιμα εγκαύματα από ντους με νερό θερμοκρασίας 65 βαθμών Κελσίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr