Γιώργος Περρής: Όταν έγινα 40, έλεγα να φάμε κόλλυβα αντί για τούρτα και να βάλουμε κηδειόσημο

Το 40 είναι δύσκολο νούμερο, με βάρεσαν κάπως, σχολίασε ο τραγουδιστής

Ο Γιώργος Περρής μίλησε για τον τρόπο που αντέδρασε όταν έγινε 40 χρονών, τη σχέση του με το τραγούδι έπειτα από τόσα χρόνια καριέρας και άλλα.

Αρχικά, στη συνέντευξή του στο περιοδικό «DownTown», ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο πώς αντιμετωπίζει το πέρασμα του χρόνου: «Όταν πέρσι έγινα 40, έλεγα αντί για τούρτα να φάμε κόλλυβα και αντί για πρόσκληση να βάλουμε κηδειόσημο. Το 40 είναι δύσκολο νούμερο, με «βάρεσαν» κάπως. Τα 30 δεν τα κατάλαβα, μου άρεσαν. Φέτος που κλείνω τα 41 είναι πιο εύκολα, σαν να είμαι πολύ μακριά από τα 50. Διανύω μία ωραία περίοδο της ζωής μου, ευτυχώς μου πέρασε η προηγούμενη αίσθηση».

Και πρόσθεσε: «Ζούμε σε μία εποχή που μας βάζει σε σύγκριση. Στα social είναι όλα ωραιοποιημένα, έτσι ώστε να μη βλέπουμε την αλήθεια, όποια κι αν είναι. Το να θέλεις να συγκεντρωθείς στη συγκίνηση, στο αληθινό μοίρασμα με τον άλλο, είμαι μία επαναστατική πράξη».

Ο τραγουδιστής, σε άλλο σημείο, σχολίασε το γεγονός ότι η μουσική του ακούγεται από όλες τις ηλικίες: «Νομίζω ότι ποτέ δεν υπήρξα τραγουδιστής της μόδας. Το ρεπερτόριο που επιλέγω είναι πιο διαχρονικό. Γι’ αυτό και το κοινό στις συναυλίες μου είναι από 20 ετών έως πολύ μεγαλύτερους ανθρώπους. Πήγαινα πάντα πλάγια με τις μόδες, δεν μπορούσα να νιώθω εγκλωβισμένος».

Επίσης, ομολόγησε ότι μέσω της καριέρας του ανοίχτηκε και έγινε πιο εξωστρεφής και δραστήριος: «Το τραγούδι με οδήγησε σε μέρη του κόσμου που ούτε καν τα φανταζόμουν. Μου έβγαλε έναν πολύ τολμηρό εαυτό, ένα θάρρος που δεν είχα, γιατί στη ζωή μου ήμουν και είμαι πολύ ντροπαλός».

Ειδήσεις σήμερα:

Λάβρος ο Καρτερός κατά Κασσελάκη μετά την αποχώρηση Δραγασάκη: Θα πνιγεί στις ίδιες του τις αντιφάσεις

Με κόκκινο μπικίνι η Ελένη Βουλγαράκη, «α ρε Φώτη τι περνάς» της γράφουν

Αποζημίωση $2 εκατ. σε οικογένεια Ελληνοαμερικανού για τα θανάσιμα εγκαύματα από ντους με νερό θερμοκρασίας 65 βαθμών Κελσίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr