Άρμι Χάμερ: Παραδέχτηκε ότι σημάδεψε την πρώην του με μαχαίρι

Άρμι Χάμερ: Παραδέχτηκε ότι σημάδεψε την πρώην του με μαχαίρι

Δεν υπήρχε καν αίμα, ισχυρίστηκε ο ηθοποιός

hammer_122
Ο Άρμι Χάμερ παραδέχτηκε ότι σημάδεψε την πρώην του, Πέιτζ Λορένζε, με μαχαίρι, αλλά ισχυρίστηκε ότι «δεν υπήρχε καν αίμα».

Σε μια νέα συνέντευξη με τον Πιρς Μόργκαν, ο ηθοποιός δήλωσε ότι διαφωνεί με την εξιστόρηση των γεγονότων από τη Λορένζε σχετικά με το περιστατικό, λέγοντας ότι τεχνικά δεν την μάρκαρε.

«Δεν θα έλεγα ότι τη μάρκαρα, όχι», είπε σε αποκλειστικό απόσπασμα του Page Six. «Υπήρχε ένα σενάριο που είχαμε συζητήσει εκ των προτέρων, που είχαμε συζητήσει όπου, ξέρετε, θα έπαιρνα βασικά μια μικρή, μικροσκοπική αιχμή και θα χάραζα κατά κάποιο τρόπο το γράμμα "Α" - ακριβώς όπως η άκρη ενός μικρού μαχαιριού».
«Θέλω να πω, δεν υπήρχε καν αίμα στην κατάσταση. Ήταν περισσότερο σαν μια γρατζουνιά... Είναι στα πρότυπα των ζευγαριών που κάνουν τατουάζ τα αρχικά τους ο ένας στον άλλον», πρόσθεσε ο 37χρονος ηθοποιός.

Κλείσιμο
Όταν ο Μόργκαν σημείωσε ότι η χρήση ενός μαχαιριού σε κάποιον είναι «λίγο διαφορετική από ένα τατουάζ», ο ηθοποιός του «Call Me By Your Name» είπε ότι είναι «λιγότερο μόνιμο».

«Εγγυώμαι ότι ήταν ένα τόσο μικρό πράγμα», υποστήριξε.

Ο Μόργκαν είπε στον Χάμερ ότι ήταν «λίγο σοκαρισμένος» από τις ενέργειές του, με τον ηθοποιό να απαντά: «Ναι, νομίζω ότι σε κάποιους ίσως ακούγεται πολύ παράξενο. Σε κάποιους, πιθανόν να ακούγεται σαν μια πολύ ρομαντική χειρονομία».
shutterstock_1032036031__1_

Ο Χάμερ είπε ότι δεν είχε τίποτα «να κερδίσει» από το να «έχει μια σεξουαλική εμπειρία που η σύντροφός μου δεν εκτίμησε ή δεν απόλαυσε».

Τον Ιανουάριο του 2021, η Λορένζε - η οποία έβγαινε με τον πρωταγωνιστή του «Social Network» για τέσσερις μήνες το 2020 - δήλωσε ότι ο Χάμερ χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για να χαράξει το γράμμα «Α» κοντά στον κόλπο της - όπου υπήρχε ορατό αίμα - και άφησε μώλωπες στο σώμα της.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη άνοδος κρουσμάτων κορωνοϊού και διασωληνώσεων – Γιατί ο ιός καλπάζει το φετινό καλοκαίρι

Ξεκινά το παζάρι για τα χαρτοφυλάκια των επιτρόπων μετά την επανεκλογή Φον ντερ Λάιεν - Τι διεκδικεί η Ελλάδα


Στην αντεπίθεση οι Έλληνες στο Instagram της Βανδή - Έκανες αυτό που έπρεπε, γράφουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης