Κέιτ Χάντσον για Νικ Τζόνας: Είναι σαν ένας γέρος στο σώμα ενός νεαρού άνδρα

Κέιτ Χάντσον για Νικ Τζόνας: Είναι σαν ένας γέρος στο σώμα ενός νεαρού άνδρα

Είναι υπέροχος, διασκεδαστικός και ευγενικός, πρόσθεσε για τον τραγουδιστή

keit-hantson
Η Κέιτ Χάντσον μίλησε για την περίοδο που έβγαινε με τον Νικ Τζόνας.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Watch What Happens Live With Andy Cohen» και ρωτήθηκε για τις φήμες που την ήθελαν να βγαίνει με τον τραγουδιστή.

Όπως είπε η ίδια «είχαν μια σύντομη σύνδεση». «Ήταν μια σύντομη σύνδεση, μια στιγμή», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον τραγουδιστή με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας πόσο διασκεδαστικός, αλλά και ώριμος είναι ταυτόχρονα.

Κλείσιμο
«Είναι υπέροχος, διασκεδαστικός και ευγενικός. Είναι σαν ένας γέρος στο σώμα ενός νεαρού άνδρα. Τον αγαπάμε» δήλωσε η ηθοποιός.

Οι πρώτες φήμες που ήθελαν τον Νικ Τζόνας ζευγάρι με την Κέιτ Χάντσον ξεκίνησαν το 2015, αφού εθεάθησαν μαζί στην Disney. Λίγο καιρό αργότερα, εμφανίστηκαν ξανά μαζί στο Met Gala του 2016.

Ωστόσο, ποτέ κανένας από τους δύο δεν μίλησε ανοιχτά για το ειδύλλιό τους. Όταν αργότερα το 2016, ο Νικ Τζόνας ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή σε συνέντευξή του στο Complex, δήλωσε πως ήταν «πολύ single».

Μίλησε βέβαια, για την ηθοποιό με αποθεωτικά σχόλια. «Η Κέιτ είναι απίστευτη. Έχουμε μια υπέροχη σχέση ως δύο άνθρωποι που απλώς θαυμάζουν πράγματα ο ένας στον άλλο και βλέπουν κάτι ο ένας στον άλλο που είναι πολύ όμορφο», είπε χαρακτηριστικά.

Είχε προσθέσει επίσης: «Κάνω προσπάθεια να σεβαστώ αυτή και την ιδιωτικότητά της και δεν πρόκειται ποτέ να πω αν κάναμε σεξ ή όχι. Αλλά είχαμε μια όμορφη σύνδεση. Ακόμα και τώρα, έχω μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό για εκείνη. Είναι απίθανη».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 400 οι κυβερνοεπιθέσεις στο Κτηματολόγιο - Απετράπη η πρόσβαση στη βάση δεδομένων

Συγκλονίζει η γυναίκα – σύμβολο Χαρίτα Μάντολες, 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο: Νομίζω ότι δεν πέρασε ούτε ημέρα από τότε


Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης για τον καύσωνα: 41αρια μέχρι και τη Δευτέρα - Πότε θα δροσίσει

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης