Demy: Ιδανικά θα ήθελα να ζω σε έναν κόσμο, όπου η ισότητα και ο σεβασμός στα δικαιώματα κάθε ατόμου θα ήταν δεδομένα

Demy: Ιδανικά θα ήθελα να ζω σε έναν κόσμο, όπου η ισότητα και ο σεβασμός στα δικαιώματα κάθε ατόμου θα ήταν δεδομένα

Όλοι οι άνθρωποι αξίζουν να ζουν με αγάπη, αποδοχή και αξιοπρέπεια, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

demy
Η Demy μίλησε για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, στον οποίο στο παρελθόν είχε δώσει συνέντευξη.

Η τραγουδίστρια το 2015 είχε γίνει εξώφυλλο στο ANTIVIRUS, όπου είχε δώσει συνέντευξη. Μιλώντας ξανά στο περιοδικό, ρωτήθηκε για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου.

«Μου φέρνει δάκρυα στα μάτια η ερώτηση αυτή. Μου είναι αδιανόητο πώς κάποιος άνθρωπος στοχοποιείται και δολοφονείται για αυτό που είναι και δυστυχώς, βλέπουμε όλο και πιο συχνά στη χώρα μας ομοφοβικά εγκλήματα και εγκλήματα έμφυλης βίας. Τόσα χρόνια μετά και με μία, κατά γενική ομολογία, αρκετά επιεική απόφαση, ας πούμε ότι τουλάχιστον αποδόθηκε μια ελάχιστη δικαίωση για αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα. Αν και τίποτα δεν μπορεί να φέρει πλήρη δικαίωση για κάποιον άνθρωπο που έχει χαθεί άδικα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τώρα, ως προς μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση αυτής της απόφασης και άλλων, είναι μια πολύ μεγάλη συζήτηση και έχει να κάνει με παθογένειες του δικαστικού συστήματος στη χώρα μας, που δυστυχώς έχει ως αποτέλεσμα πρώτα από όλα, τη μεγάλη ψυχική ταλαιπωρία για τα θύματα ή τους συγγενείς των θυμάτων».

Τέλος, σημείωσε πως θα ήθελε να ζει σε έναν κόσμο, όπου η ισότητα και ο σεβασμός θεωρούνται έννοιες αυτονόητες και τηρούνται.

«Ιδανικά, θα ήθελα να ζούμε σε έναν κόσμο όπου να μη χρειάζεται να δηλώνω σύμμαχος, γιατί η ισότητα και ο σεβασμός στα δικαιώματα κάθε ατόμου θα ήταν δεδομένα. Όλοι οι άνθρωποι αξίζουν να ζουν με αγάπη, αποδοχή και αξιοπρέπεια. Επειδή όμως ακόμα δεν είμαστε εκεί, παραμένω σύμμαχος μέχρι να εντυπωθεί σε κάθε συνείδηση ότι όλοι οι άνθρωποι είναι υπέροχα μοναδικοί, διαφορετικοί και ίσοι», ανέφερε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 400 οι κυβερνοεπιθέσεις στο Κτηματολόγιο - Απετράπη η πρόσβαση στη βάση δεδομένων

Συγκλονίζει η γυναίκα – σύμβολο Χαρίτα Μάντολες, 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο: Νομίζω ότι δεν πέρασε ούτε ημέρα από τότε


Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης για τον καύσωνα: 41αρια μέχρι και τη Δευτέρα - Πότε θα δροσίσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης