Πάολα: Είπε live το τραγούδι «7 νάνοι» των Καββαδία - Μικρούτσικου και προκάλεσε αντιδράσεις στα social media

Πάολα: Είπε live το τραγούδι «7 νάνοι» των Καββαδία - Μικρούτσικου και προκάλεσε αντιδράσεις στα social media

Κάποιοι κάνουν λόγο για ασέβεια ενώ άλλοι ζητούν να απαγορευετεί να ερμηνεύονται τέτοια τραγούδια στα μπουζούκια

PAOLA
Χαμό στα social media έχει προκαλέσει η Πάολα, η οποία ερμήνευσε στο χώρο όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη το μελοποιημένο από τον αείμνηστο Θάνο Μικρούτσικο ποίημα «Οι εφτά νάνοι στο S/S Cyrenia» του Νίκου Καββαδία.

Η τραγουδίστρια έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις για την ερμηνεία της.

Κλείσιμο
Οι χρήστες του Twitter εξέφρασαν την οργή και την απογοήτευσή τους ενώ ο μουσικός Γιάννης Ψειμάδας αντέδρασε στο Facebook, γράφοντας:

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ....Η Πάολα ερμήνευσε το τραγούδι «7 νάνοι στο ss Cyrenia» σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου και...

Posted by Μιχαλης Σταμου on Friday, July 19, 2024
«”Γιέ μου πού πας?μάνα θα πάω στα σκυλάδικα!” Πάολα εκστασιασμένη, αγριεμένη,με ανάλογο ντύσιμο σκυλάδικοπαρακμιακού μαγαζιού και ροκ φίρμας των 80’ς και “δώσσσσσε μαέστροοο!” τραγουδάει Καββαδία-Μικρούτσικο το κορυφαίο “οι 7 νάνοι στο S-S Cyrenia” της πετάνε λουλούδια και στην κορύφωση του ποιήματος τραγουδιού μια λουλουδού περιμένει υπομονετικά δίπλα της με το δίσκο γεμάτο λουλούδια να της τον αδειάσει (γιατί ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και ξοδεύει για να επιδεικνύεται άμα λάχει να ουμ). Να γελάσω η να μπήξω τις φωνές δεν ξέρω…».

Ενα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει ποικίλα αρνητικά συναισθήματα σε ορισμένους χρήστες. Μερικοί μιλούν για ασέβεια, ενώ άλλοι ζητούν να απαγορευετεί να ερμηνεύονται τέτοια τραγούδια σε μπουζούκια.

Άλλοι πάλι σχολιάζουν ότι η τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει σε άλλο είδος και ότι δε θα έπρεπε να ασχολείται με αυτό, ενώ χαμός έχει γίνει και στο Twiiter με τους χρήστες να «δικάζουν» την τραγουδίστρια για αυτή την επιλογή της.

«Γιατί βρε Πάολα μου, γιατί βρε κούκλα μου; Γιατί δεν μένεις στο δικό σου ρεπερτόριο που τα πας τόσο καλά; Γιατί βρε ομορφιά μου ακουμπάς τα ιερά και τα όσια; Γιατί πρέπει να τρίζουν κοκαλάκια; “Πάμε μαέστρο”, λουλουδούδες και γαρύφαλλα στους 7 Νάνους; Λίγη συναίσθηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν» σημείωσε μια γυναίκα στο προφίλ της στο Facebook.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Twitter


Ειδήσεις σήμερα:

50 χρόνια από την εισβολή με Μητσοτάκη και Ερντογάν στην Κύπρο - Μνημόσυνα στις ελεύθερες περιοχές

Σκληρό πόκερ Δημοκρατικών με τον Μπάιντεν – Θέλει να επιστρέψει στην κούρσα ενώ 35 στελέχη τού δείχνουν την έξοδο

50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο: «Φτάνει. Yeter. Enough» το μήνυμα της Λευκωσίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης