Power of Love – Η Ειρήνη αποχώρησε με δάκρυα: Ίσως τα αγόρια δεν είδαν κάτι σε μένα

Σίγουρα δεν είναι ευχάριστη αυτή η θέση αλλά δεν ξέρω, δεν έχω λόγια, ανέφερε η παίκτρια

Μία ακόμη αποχώρηση μετά το Gala της Παρασκευής 19 Iουλίου είδαν οι τηλεθεατές του «Power of Love».

Ειρήνη και Μαρκέλλα ήταν οι δύο υποψήφιες παίκτριες που κινδύνευσαν να χάσουν τη θέση τους στο σπίτι του ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Τελικά, η Ειρήνη ήταν εκείνη που ψηφίστηκε να αποχαιρετήσει τα αγόρια και τα κορίτσια του σπιτιού.

«Σίγουρα δεν είναι ευχάριστη αυτή η θέση αλλά δεν ξέρω, δεν έχω λόγια. Ίσως είμαι εδώ, γιατί δεν ήρθα πολύ κοντά με τα αγόρια, ίσως δεν είδαν κάτι σε μένα», είπε πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος η Ειρήνη.

«Παιχνίδι είναι, διάφορα μπορούν να συμβούν, οπότε το περίμενα. Σήμερα είναι πράγματι πολύ δύσκολη μέρα, δυσκολεύτηκα κι εγώ να ψηφίσω απόψε», σχολίασε από την πλευρά της η Μαρκέλλα.

Αμέσως μετά ακολούθησε ανοιχτή ψηφοφορία μεταξύ των παικτών, από την οποία προέκυψε η αποχώρηση της Ειρήνης. Η παίκτρια έλαβε 8 αρνητικές ψήφους και έτσι είπε «αντίο» στο ριάλιτι.

«Ήξερε ότι θα φύγω. Το ήξερα. Το αισθανόμουν. Με τα αγόρια δεν είχα έρθει κοντά, δεν είχε δημιουργηθεί κάποιο ειδύλλιο. Ίσως τα αγόρια δεν είδαν κάτι σε μένα», ανέφερε η παίκτρια.



Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - Κολυδάς: Επιστροφή σε κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες στα μέσα της επόμενης εβδομάδας

Salt Bae: Με τρία εκατ. ευρώ έφτιαξε το σπίτι των ονείρων του στη Μύκονο ο Νουσρέτ

Εθνική μπάσκετ: Με... πιστολέρο Τολιόπουλο στο Παρίσι - Η προσωπική διαδρομή του παίκτη που σκοράρει τρίποντα από τα 10 μέτρα σε 2 δευτερόλεπτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr