Κανάλια: Ψάχνουν πανελίστες εν μέσω καύσωνα

Αργά και διστακτικά προχωρούν οι διαδικασίες στελέχωσης των ζωντανών εκπομπών της επόμενης σεζόν

Την ώρα που οι μηχανές της παραγωγής για τα γυρίσματα των σίριαλ έχουν φουλάρει, οι συσκέψεις στα γραφεία των καναλιών των σταθμών δείχνουν να ακολουθούν ρυθμούς θερινής ραστώνης. Ελάχιστα κενά έχουν καλυφθεί, την ώρα που οι περισσότεροι «δυνατοί» συνεργάτες έχουν ήδη κλείσει την συνεργασία για τον χειμώνα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μεγαλύτερες δυσκολίες.

Το μεγάλο και πιο σοβαρό «αγκάθι» είναι το Open, με τα σενάρια που λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες, όχι μόνο να αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας, αλλά να επιδεινώνουν την αγωνία των συνεργατών του καναλιού, που λίγο πριν το τέλος Ιουλίου δεν έχουν καμία ενημέρωση για τα πλάνα του φθινοπώρου. Ελένη Τσολάκη και Κατερίνα Ζαρίφη βρίσκονται σε αναμονή και όλα δείχνουν πως εκτός απροόπτου, όποιο κι αν είναι το σχήμα που θα αναλάβει τις παραγωγές της ψυχαγωγίας για τον σταθμό, θα βρίσκονται σε θέσεις παρουσίασης.
Η Ελένη Τσολάκη

Η Κατερίνα Ζαρίφη

Και η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μία δημοσιογράφος που ο σταθμός, ανεξαρτήτως επιλογών εταιρείας παραγωγής, επιθυμεί να είναι μία σοβαρή υποψηφιότητα, η οποία ούτως ή άλλως συζητείται εδώ και μήνες.

Η Τατιάνα Στεφανίδου


Στο Mega όλα σιγά σιγά τακτοποιούνται, με πρώτη την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η οποία ήδη έχει συμφωνήσει με τους Βαγγέλη Χαρισόπουλο και Μαρία Ενεζλή για την ένταξή τους στο πάνελ, ενώ ως project manager έκλεισε η έμπειρη Πάττυ Ξηράφη, από την Barking Well, η οποία έχει αναλάβει και την παραγωγή.

Η Δανάη Μπάρκα


Ελάχιστες εκκρεμότητες έμειναν και για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού «Ακόμα δεν είδες τίποτα» καθώς η μοναδική νέα είσοδος θα είναι αυτή του Ανδρέα Μικρούτσικου σε ρόλο κεντρικού σχολιαστή.

Εκεί που τα κενά είναι πολλά είναι η πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά όπου ακόμη βρίσκεται στο σημείο που ήταν και πριν αρκετές ημέρες. Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να είναι ο μοναδικός σίγουρος συνεργάτης, αναζητείται αρχισυντάκτης και φυσικά συνεργάτες στο πάνελ αλλά και δημοσιογράφοι που θα στελεχώσουν την δημοσιογραφική ομάδα. Τις τελευταίες ημέρες, οι συναντήσεις της παρουσιάστριας με τον επικεφαλής του ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού, Κώστα Σούσουλα, είναι συχνές και πολύωρες και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οδεύουμε σε κάλυψη των κενών της εκπομπής, η οποία θα έχει και ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια.

Ελάχιστες είναι οι εκκρεμότητες, οι οποίες αφορούν την αρχισυνταξία, για την «Σούπερ Κατερίνα» με το πάνελ μέχρι στιγμής να αποτελείται από τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Γιάννη Πουλόπουλο που παραμένουν και Στέφανο Κωνσταντινίδη και Κατερίνα Παπακωστοπούλου και κάθονται δίπλα τους.

Και η Ναταλία Γερμανού οδεύει στην ολοκλήρωση του παζλ της εκπομπής της, με πολλούς τελικά συνεργάτες της να παραμένουν και ελάχιστους να εισέρχονται παρά τις δηλώσεις για «ξήλωμα» της εκπομπής. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι η γυναίκα που θα καθίσει στην θέση της Εβελίνας Νικόλιζα που αποχώρησε, ενώ και κάποιοι δημοσιογράφοι μεταξύ των οποίων και η έμπειρη Γιώτα Κηπουρού θα αναλάβουν το κομμάτι της ενημέρωσης.

Η Ναταλία Γερμανού


Στον ΑΝΤ1 στο «Πρωινό» όλα είναι έτοιμα, με τους συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα να έχουν ήδη υπογράψει με τον σταθμό, ενώ με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η στελέχωση της νέας εκπομπής του Σαββατοκύριακου με σίγουρο τον Θανάση Πάτρα. Μέχρι το τέλος του μήνα, το σχήμα θα ανακοινωθεί και η μυστικότητα που διατηρείται αφορά την αποφυγή καταστάσεων που προηγήθηκαν με την περίπτωση της ενδεχόμενης μεταγραφής του Δημήτρη Ουγγαρέζου που τελικά «ναυάγησε».

Στον ΣΚΑΪ μετά τις αλλαγές των τελευταίων ημερών και την αποχώρηση της Εύης Κουτσαφτάκη, υπάρχει αναμονή για το αν τελικά θα προκριθεί η ιδέα του να υπάρξει στο κανάλι έστω μία ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή, κάτι που ακόμη θεωρείται δύσκολο. Προτεραιότητα έχουν το «My style rocks» με τον Γιώργο Καράβα να βρίσκεται ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία προκειμένου να πάρει μία θέση στην κριτική επιτροπή δίπλα στον σταθερό πια Στέλιο Κουδουνάρη ενώ αναζητείται η γυναίκα του σχήματος. Μέχρι στιγμής τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά της Αννας Καψάλη και της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη. Εκκρεμότητες και για την επιτροπή του «The Voice», το οποίο επιστρέφει το φθινόπωρο δυναμικά.

Λίγο πριν μπει ο Αύγουστος, όλα δείχνουν ότι, όχι τυχαία, οι εκκρεμότητες για την ψυχαγωγία στα κανάλια δεν είναι απλός πονοκέφαλος. Είναι και μεγάλο στοίχημα, καθώς το χρήμα στο ταμείο έρχεται από εκεί οπότε οι λανθασμένες επιλογές δεν είναι κάτι που μπορεί να συγχωρηθεί εν μέσω οικονομικής στενότητας…

Ειδήσεις σήμερα:

Η 50ή επέτειος της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: Τα τερτίπια Ερντογάν και το μήνυμα Μητσοτάκη

Microsoft: Ψηφιακή οδύσσεια για το μπλακ άουτ, restart ακόμα και 15 φορές για να φύγει η μπλε οθόνη

Κιλντ Ίστγουντ: Ποια ήταν η κατά 31 χρόνια νεότερη σύντροφός του - Η «άγνωστη» Κριστίνα Σαντέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr