Σιλό Πιτ: Δημοσίευσε ανακοίνωση σε εφημερίδα ότι θα αφαιρέσει το επίθετό της

Σιλό Πιτ: Δημοσίευσε ανακοίνωση σε εφημερίδα ότι θα αφαιρέσει το επίθετό της

Η κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί έχει κάνει γνωστή την επιθυμία της εδώ και κάποιον καιρό

shiloh_jolie_pitt
Η κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, η Σιλό, προχωρά με το σχέδιό της να αφαιρέσει το επίθετο Πιτ.

Η 18χρονη δημοσίευσε πρόσφατα μια ανακοίνωση στους Los Angeles Times για να ανακοινώσει ότι αφαιρεί το «Πιτ» από το επώνυμό της. Αν και προηγουμένως είχε αναφερθεί ότι είχε εκδόσει αγγελία, μια πηγή επιβεβαίωσε στο Page Six ότι επρόκειτο για νομική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τον νόμο της Καλιφόρνια, ένα πρόσωπο υποχρεούται να δημοσιεύσει ένα αίτημα στο τμήμα ανακοινώσεων μιας εφημερίδας που βρίσκεται σε γενική κυκλοφορία.

Η Σιλό επιδιώκει να αλλάξει το όνομά της από Σιλό Νουβέλ Τζολί-Πιτ σε Σιλό Νουβέλ Τζολί.
Κλείσιμο
Όπως ανέφερε η Page Six, η Σιλό κατέθεσε την αίτηση στα 18α γενέθλιά της τον Μάιο, υπονοώντας ότι δεν θέλει να συνδέεται με τον διάσημο πατέρα της εν μέσω της σκληρής μάχης του για το διαζύγιο με τη μητέρα της. Μια πηγή ανέφερε στο «Entertainment Tonight» ότι η Σιλό προσέλαβε και πλήρωσε τον δικό της δικηγόρο, οπότε «η Αντζί δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να μιλήσει γι' αυτήν».

Ωστόσο, άτομα κοντά στον Πιτ αμφισβητούν ποιος πραγματικά βρισκόταν πίσω από τη σημαντική αυτή κίνηση, λέγοντας στο Page Six: «Οι λογικοί άνθρωποι θα πρέπει να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα σχετικά με το ποιος πραγματικά βρισκόταν πίσω από αυτό».

Μια πηγή σημείωσε επίσης στο People ότι ο ηθοποιός ήταν «ενήμερος και αναστατωμένος» για τις ενέργειες της κόρης του. «Ποτέ δεν έχει νιώσει μεγαλύτερη χαρά από ό,τι όταν γεννήθηκε. Πάντα ήθελε μια κόρη», σχολίασε η πηγή. «Οι υπενθυμίσεις ότι έχει χάσει τα παιδιά του, δεν είναι φυσικά εύκολο για τον Μπραντ. Αγαπάει τα παιδιά του και του λείπουν. Είναι πολύ λυπηρό».

Η Σιλό δεν είναι η μόνη από τα παιδιά του πρώην ζευγαριού που θέλει να αποβάλει το επίθετό της. Συγκεκριμένα, η Ζαχάρα συζητήθηκε αρκετά το περασμένο φθινόπωρο, όταν φώναξε περήφανα το όνομά της κατά τη διάρκεια μιας τελετής εισαγωγής στην αδελφότητα Alpha Kappa Alpha στο κολέγιο τον Νοέμβριο του 2023. Συγκεκριμένα, φώναξε: «Ζαχάρα Μάρλεϊ Τζολί». Συγχρόνως, και η Βίβιεν ακολουθεί τα βήματα των μεγαλύτερων αδελφών της. 

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - Κολυδάς: Επιστροφή σε κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες στα μέσα της επόμενης εβδομάδας

Salt Bae: Με τρία εκατ. ευρώ έφτιαξε το σπίτι των ονείρων του στη Μύκονο ο Νουσρέτ

Εθνική μπάσκετ: Με... πιστολέρο Τολιόπουλο στο Παρίσι - Η προσωπική διαδρομή του παίκτη που σκοράρει τρίποντα από τα 10 μέτρα σε 2 δευτερόλεπτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης