Τζένιφερ Λόπεζ: Σταμάτησε να φοράει το κολιέ με το όνομα του Μπεν Άφλεκ

Η τραγουδίστρια φαίνεται ότι αντικατέστησε το συγκεκριμένο κόσμημα με ένα που γράφει το δικό της όνομα

Η Τζένιφερ Λόπεζ έβγαλε το κολιέ με το όνομα του Μπεν Άφλεκ και το αντικατέστησε με ένα κολιέ με το δικό της όνομα.

Η σταρ εθεάθη να φοράει το νέο κολιέ που έγραψε «Τζένιφερ», καθώς έφευγε από γυμναστήριο στο Χάμπτονς την Παρασκευή, εν μέσω φημών ότι οδεύει προς διαζύγιο. Το χρυσό κολιέ ήταν καλυμμένο με αστραφτερά διαμάντια.

Η τραγουδίστρια φαίνεται να έχει αδυναμία στα κολιέ που αναγράφονται ονόματα, καθώς στο παρελθόν έχει φορέσει αρκετά κοσμήματα που ήταν αφιερωμένα στον σύζυγό της.
Τον Φεβρουάριο, πριν προκύψουν τα δημοσιεύματα ότι έχει προβλήματα στον γάμο της με τον ηθοποιό, είχε φωτογραφηθεί να φοράει ένα χρυσό κολιέ που είχε το επίθετό του γραμμένο με καλλιγραφικά γράμματα. Έχει επίσης στην κατοχή της ένα χρυσό κολιέ που γράφει «Μπεν», το οποίο επίσης έχει φωτογραφηθεί να φοράει το 2021 και ξανά το 2023. Το 2022, η Λόπεζ παρουσίασε ένα νέο κολιέ που έγραφε «Τζένιφερ & Μπεν» με καλλιγραφικά γράμματα.

Ενώ, δεν φορούσε κανένα από τα συγκεκριμένα κολιέ καθώς έφευγε από το γυμναστήριο την Παρασκευή, η Λόπεζ φορούσε τη βέρα της.

Η 54χρονη τραγουδίστρια περνάει το καλοκαίρι της στη Νέα Υόρκη, καθώς ο Άφλεκ παραμένει στο Λος Άντζελες καθώς επικεντρώνεται στη δουλειά του.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - Κολυδάς: Επιστροφή σε κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες στα μέσα της επόμενης εβδομάδας

Salt Bae: Με τρία εκατ. ευρώ έφτιαξε το σπίτι των ονείρων του στη Μύκονο ο Νουσρέτ

Εθνική μπάσκετ: Με... πιστολέρο Τολιόπουλο στο Παρίσι - Η προσωπική διαδρομή του παίκτη που σκοράρει τρίποντα από τα 10 μέτρα σε 2 δευτερόλεπτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr