Κιλντ Ίστγουντ: Ποια ήταν η κατά 31 χρόνια νεότερη σύντροφός του - Η «άγνωστη» Κριστίνα Σαντέρα

H γυναίκα - για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί - έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών βυθίζοντας στο πένθος τον 94χρονο ηθοποιό - Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2014 και κρατούσε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Ο Κλιντ Ίστγουντ ξαναβρήκε τον έρωτα πριν από 10 χρόνια στο πλευρό της Κριστίνα Σαντέρα. Στις 18 Ιουλίου ο ηθοποιός ανακοίνωσε τον θάνατο της συντρόφου του σε ηλικία 61 ετών χωρίς να δώσει λεπτομέρειες αναφέροντας στην ανακοίνωσή του: «Η Κριστίνα ήταν μια υπέροχη, στοργική γυναίκα και θα μου λείψει πολύ».

Ο Ίστγουντ είχε πολλά ειδύλλια στην πολυτάραχη ζωή του όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση του με τη Σαντέρα, με την οποία άρχισε να βγαίνει το 2014.
Η Κριστίνα Σαντέρα και ο Κλιντ Ίστγουντ ήταν μαζί από το 2014 και κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Το ζευγάρι σύμφωνα με δημοσιεύματα γνωρίστηκε όταν η Σαντέρα εργαζόταν σε ξενοδοχείο του ηθοποιού, το Mission Ranch Hotel στο Carmel-by-the-Sea της Καλιφόρνιας, στη χερσόνησο του Monterey, όπου ο Ίστγουντ ζει εδώ και δεκαετίες.

Πριν από τη σχέση τους, ο Ίστγουντ είχε παντρευτεί δύο φορές: με το μοντέλο Μάγκι Τζόνσον από το 1953 έως το 1987 και με την παρουσιάστρια ειδήσεων Ντίνα Ρουίζ από το 1996 έως το 2004. Είχε επίσης αρκετές σχέσεις εκτός των δύο γάμων του, συμπεριλαμβανομένων των μακροχρόνιων ειδυλλίων με την ηθοποιό του Τιτανικού Φράνσις Φίσερ και τη συμπρωταγωνίστριά του στο The Gauntlet Σόντρα Λοκ. Με τις προηγούμενες συντρόφους του, έχει αποκτήσει οκτώ παιδιά, συμπεριλαμβανομένου του ηθοποιού Σκοτ Ίστγουντ.

Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε το 2014
Ο Ίστγουντ και η Σαντέρα συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν εκείνη εργαζόταν ως οικοδέσποινα σε ένα ακίνητο ιδιοκτησίας του ηθοποιού, το Mission Ranch Hotel.

Ο ηθοποιός αγόρασε το ξενοδοχείο το 1986 και ξόδεψε εκατομμύρια για να το ανακαινίσει σε ένα πολυτελές θέρετρο. Και ενώ ο Ίστγουντ λέγεται ότι είναι συχνός επισκέπτης στο Mission Ranch, είναι γνωστό ότι σαν άνθρωπος είναι κλειστός και εσωστρεφής. «Δεν είμαι ο τύπος του χαρούμενου οικοδεσπότη», είχε πει στο Architectural Digest το 2016.

Χαμηλών τόνων η Καντέρα
Παρόλο που ο Ίστγουντ είναι ένας πολύ διάσημος ηθοποιός, η Σαντέρα διατηρούσε ένα πολύ χαμηλών τόνων προφίλ.

Ο ηθοποιός αποφεύγει την προβολή και τη δημοσιότητα και το ζευγάρι είχε επιλέξει μια ήσυχη κοινή ζωή στο Carmel-by-the-Sea της Καλιφόρνια, μια μικρή παραθαλάσσια πόλη στην οποία ο Ίστγουντ ήταν παλαιότερα δήμαρχος.

Όταν έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί
Στα Όσκαρ του 2015, η ταινία του Ίστγουν American Sniper ήταν υποψήφια για έξι βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου καλύτερης ταινίας. Έφερε τη Σαντέρα ως συνοδό του, σηματοδοτώντας την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού.
Στην 87η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ στο Dolby Theatre στο Χόλιγουντ στις 22 Φεβρουαρίου 2015

Πριν από αυτό, το ζευγάρι είχε φωτογρφηθεί να έχει βγει μαζί για ψώνια τον Ιούνιο του 2014, σε φωτογραφίες που έχει στην κατοχή της η Daily Mail.

Εμφανίστηκε σε πολλά κόκκινα χαλιά με τον Ίστγουντ
Η Σαντέρα συνόδευε τον ηθοποιό σε πολλές εκδηλώσεις, ιδίως όσον αφορά τις ταινίες του.
Στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «The 15:17 to Paris» στα στούντιο της Warner Bros στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια στις 05 Ιανουαρίου 2018

Το 2016, το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί σε μια προβολή της ταινίας Sully του Ίστγουντ στο Directors Guild of America. Το 2017, πήγαν μαζί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Περνούσε χρόνο με τα παιδιά του Ίστγουντ
Αν και τα παιδιά του Ίστγουντ δεν μεγάλωσαν όλα μαζί, η οικογένεια είναι δεμένη - και η Σαντέρα ήταν ευπρόσδεκτη. Το 2018, ήταν με τον ηθοποιό και ολόκληρη την οικογένειά του - συμπεριλαμβανομένων τριών από τα παιδιά του, της εγγονής και της πρώτης συζύγου του - στην πρεμιέρα της ταινίας του The Mule.

Τον Μάιο του 2020, ο Σκοτ Ίστγουντ είχε αποκαλύψει στο Access Hollywood τον τρόπο με τον οποίο η οικογένεια σχεδίαζε να γιορτάσει τα 90ά γενέθλια του Ίστγουντ.

«Θα κάνουμε μόνο μια οικογενειακή εκδήλωση», είχε πει ο Σκοτ. «Πολύ ήρεμα, πολύ ήρεμα. Δεν του αρέσουν τα γενέθλια. Είναι κάπως σαν, 'Δεν θέλω να κάνω γενέθλια ... Θα βάλουμε κρυφά μια τούρτα εκεί, σίγουρα. Πιθανότατα δεν θα του αρέσει, αλλά θα βάλουμε μία».

Ειδήσεις σήμερα:

Έως τη Δευτέρα οι 40 βαθμοί Κελσίου και βαθμιαία υποχώρηση της θερμοκρασίας από την Τρίτη, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο

Η Τζένιφερ Λόπεζ σταμάτησε να φοράει το κολιέ με το όνομα του Μπεν Άφλεκ


90 χρόνια από τη γέννηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Συνεχίζει φυσικά να λάμπει από ψηλά, γράφει η Finos Film

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr