Άρμι Χάμερ: Αρνείται ότι είναι κανίβαλος - Ήταν μια πολύ έντονη, σεξουαλική σχέση, λέει για τη γυναίκα που τον κατηγόρησε

Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κανίβαλος, πρέπει να έχεις φάει στα αλήθεια κάποιον, δήλωσε ο ηθοποιός

Ο Άρμι Χάμερ μίλησε για τους ισχυρισμούς που έκαναν πολλές γυναίκες εις βάρος του.

Ο 37χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Piers Morgan Uncensored» για να συζητήσει τις καταγγελίες που έγιναν στο παρελθόν εναντίον του, συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση, καθώς και για κανιβαλισμό.

«Ας μπούμε πρώτα απ' όλα στο ψητό. Είσαι κανίβαλος;», ρώτησε ο Πιρς Μόργκαν στην εναρκτήρια σκηνή της συνέντευξης.

Ο ηθοποιός απάντησε: «Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κανίβαλος; Πρέπει να έχεις φάει στα αλήθεια κάποιον».
Αργότερα ο Μόργκαν ρώτησε τον ηθοποιό ευθέως αν είχε «φάει ποτέ ανθρώπινη σάρκα», στο οποίο ο Χάμερ απάντησε: «Όχι. Παρεμπιπτόντως, δεν πίστευα ποτέ ότι θα έπρεπε να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Αλλά όχι, ποτέ».

Κατά τη διάρκεια της εκ βαθέων συνέντευξης, η οποία διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα, ο Χάμερ μίλησε για αρκετούς από τους ισχυρισμούς που κυριάρχησαν στα πρωτοσέλιδα πριν από μερικά χρόνια και για το πώς επηρέασαν την ψυχική του υγεία και την οικογένειά του.

Ρωτήθηκε επίσης για τις προηγούμενες σχέσεις του, και πιο συγκεκριμένα για τις σχέσεις που είχε όσο ήταν παντρεμένος με την πρώην πλέον σύζυγό του, Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς.

Το πρώην ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2010 έως το 2023 και έχουν μια κόρη, τη Χάρπερ, 9 ετών, και έναν γιο, τον Φορντ, 7 ετών.

«Αυτή ήταν μια πολύ έντονη σχέση, πολύ σεξουαλικά φορτισμένη, μεταξύ δύο ανθρώπων με πολύ παρόμοιες κλίσεις και διαστροφές», είπε για την πρώην ερωμένη του, την Έφι Αντζελόβα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη 

Η Αντζελόβα είχε κατηγορήσει τον Χάμερ για σεξουαλική επίθεση, δηλώνοντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το 2021: «Στις 24 Απριλίου 2017, ο Άρμι Χάμερ με βίασε για πάνω από τέσσερις ώρες στο Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια των οποίων χτύπησε επανειλημμένα το κεφάλι μου σε έναν τοίχο, προκαλώντας μελανιές στο πρόσωπό μου. Διέπραξε επίσης άλλες πράξεις βίας εναντίον μου στις οποίες δεν συναίνεσα».

Άλλες γυναίκες προχώρησαν σε παρόμοιες καταγγελίες, υποστηρίζοντας ότι ο ηθοποιός είχε κανιβαλιστικές και BDSM φαντασιώσεις, αλλά τότε, το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες αποφάσισε ότι δεν υπήρχαν «επαρκή στοιχεία για να κατηγορηθεί ο κ. Χάμερ για έγκλημα».

Ειδήσεις σήμερα:

Έως τη Δευτέρα οι 40 βαθμοί Κελσίου και βαθμιαία υποχώρηση της θερμοκρασίας από την Τρίτη, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο

Η Τζένιφερ Λόπεζ σταμάτησε να φοράει το κολιέ με το όνομα του Μπεν Άφλεκ


90 χρόνια από τη γέννηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Συνεχίζει φυσικά να λάμπει από ψηλά, γράφει η Finos Film
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr