Μαντόνα: Ο 18χρονος γιος της αστειεύτηκε ότι ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό, καθώς μένει μόνος του στη Νέα Υόρκη

Μαντόνα: Ο 18χρονος γιος της αστειεύτηκε ότι ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό, καθώς μένει μόνος του στη Νέα Υόρκη

Μια πηγή δήλωσε ότι τραγουδίστρια και ο Ντέιβιντ έχουν πολύ στενές σχέσεις

madonna_21
Σε ένα πρόσφατο Instagram Live, ο 18χρονος γιος της Μαντόνα, Ντέιβιντ Μπάντα, έδωσε μερικές πληροφορίες για τη ζωή του μετά την πρόσφατη αποφοίτησή του από το λύκειο.

Σε ερώτηση ενός ακολούθου για το αν «του αρέσει να ζει μόνος του», ο Ντέιβιντ απάντησε ότι του αρέσει πολύ, πριν διευκρινίσει ότι αυτή τη στιγμή μοιράζεται ένα σπίτι με την κοπέλα του.

«Είναι υπέροχο να βιώνεις ότι είναι 9 η ώρα το βράδυ, εγώ να πεινάω και να συνειδητοποιώ ότι δεν έχω αρκετά χρήματα για να πάρω φαγητό, αλλά δεν έχουμε αρκετό φαγητό στο σπίτι και να ψάχνουμε στα σκουπίδια για φαγητό», αστειεύτηκε. «Έχει πλάκα».
Μια πηγή δήλωσε στο PEOPLE ότι η τραγουδίστρια και ο Ντέιβιντ παραμένουν «πολύ κοντά» και ότι η σταρ «πάντα υποστήριζε όλα τα παιδιά της».

Κλείσιμο
Ο Ντέιβιντ και η αδελφή του Μέρσι Τζέιμς, επίσης 18 ετών, αποφοίτησαν από το λύκειο φέτος, κάτι που μοιράστηκε περήφανα η διάσημη μητέρα τους στα κοινωνικά δίκτυα.
Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-07-21_083544_cleanup

«Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και γυρίζουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις και ναι, δυσκολεύομαι να το διαχειριστώ», είχε γράψει η 65χρονη σταρ στην ανάρτηση. «Ο Ντέιβιντ και η Μέρσι αποφοίτησαν από το λύκειο... Επιτέλους συνειδητοποίησα ότι αυτοί με μεγάλωναν και όχι το αντίστροφο».

Τον περασμένο Σεπτέμβριο το είδωλο της ποπ διοργάνωσε ένα πολυτελές πάρτι για τα 18α γενέθλια του γιου της. «Είναι αδύνατον να πιστέψω ότι έχουν περάσει σχεδόν 18 χρόνια από τότε που σε γνωρίσαμε στο Mchinji [σ.σ. πόλη στο Μαλάουι] στο Home of Hope Oprhanage!», έγραψε στο post του Instagram. «Το όνομά σου σημαίνει "Πες την αλήθεια"! Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο όνομα για έναν καλλιτέχνη!».

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ νότια της Παλαιοχώρας Χανίων - Σημαντικό ότι σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή, λέει ο Χουλιάρας


Ντόναλντ Τραμπ: Δεν με προειδοποίησε κανείς πριν ανέβω στη σκηνή


«Καμίνι» και την Κυριακή η χώρα για 14η ημέρα - Έρχεται μικρή «ανάσα» από την Τρίτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης