Σάνεν Ντόχερτι: Πάλεψε μέχρι το τέλος της ζωής της για να χωρίσει από τον σύζυγό της

Το μόνο που θέλαμε ήταν να πραγματοποιηθεί η τελευταία επιθυμία της Σάνεν: να πεθάνει ως διαζευγμένη γυναίκα, δήλωσε φίλος της ηθοποιού

Η Σάνεν Ντόχερτι πέθανε στο σπίτι της στο Μαλιμπού το περασμένο Σαββατοκύριακο, περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της - οι οποίοι αμέσως φοβήθηκαν ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της θα προσπαθούσε να πάρει την περιουσία της.

Πηγές λένε στενοί φίλοι της αγαπημένης πρωταγωνίστριας τηλεοπτικών επιτυχιών όπως το «Beverly Hills 90210» και το «Charmed» ότι ανησυχούσαν ότι ο Κερτ Ισβαριένκο, τον οποίο η ηθοποιός είχε κατηγορήσει ότι την είχε απατήσει, θα μπορούσε να αναλάβει νομικά την περιουσία της των πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Το διαζύγιο του ζευγαριού υπογράφηκε μόλις λίγες ώρες πριν η Ντόχερτι πεθάνει σε ηλικία 53 ετών, μετά από 9 χρόνια μάχης με τον καρκίνο του μαστού που τελικά επεκτάθηκε στον εγκέφαλο και τα οστά της.
«Ξέραμε ότι ήταν πολύ άσχημα», δήλωσε ένας φίλος της Ντόχερτι στο Page Six για τη διάγνωσή της. «Πάλεψε τόσο σκληρά, και είναι τόσο άδικο... Η Σάνεν πέθανε πριν το διαζύγιο μπορέσει να πάρει τη σφραγίδα του δικαστηρίου. Το μόνο που θέλαμε ήταν να πραγματοποιηθεί η τελευταία επιθυμία της Σάνεν - να πεθάνει ως διαζευγμένη γυναίκα».

Τα δικαστικά έγγραφα που είδε το Page Six δείχνουν ότι η Ντόχερτι υπέγραψε την κατάθεση την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

Ωστόσο, δεν είχε οριστικοποιηθεί κατά τη στιγμή του θανάτου της σταρ το βράδυ του Σαββάτου. Μόνο μια μικρή ομάδα κοντινών της ατόμων γνώριζε ότι η υγεία της Ντόχερτι είχε χειροτερέψει τις τελευταίες εβδομάδες και οι πηγές ανέφεραν στο Page Six πώς η διάσημη δικηγόρος του Χόλιγουντ, Λάουρα Βάσερ, εργάστηκε σκληρά την εβδομάδα πριν από τον θάνατο της ηθοποιού για να διασφαλίσει ότι το διαζύγιο θα μπορούσε να κατατεθεί.

«Η Λάουρα Βάσερ, ειλικρινά, ήταν γενναία όταν έγινε σαφές ότι ήταν η ώρα να γίνει το διαζύγιο», δήλωσε ένας φίλος.

«Οι φίλοι της Σάνεν ήταν έξαλλοι με τον Κερτ. Ήταν απατεώνας και είχε παράνομη σχέση», δήλωσε μια άλλη πηγή. «[Η Σάνεν] Πίστευε ότι την απατούσε με πολλές γυναίκες - ενώ εκείνη είχε καρκίνο. Δεν μπορείς να το συγχωρέσεις αυτό».

Πράγματι, η φίλη τηςΝτόχερτι, Τάρα Φουριάνι, κατακεραύνωσε αυτή την εβδομάδα τον πρώην της επειδή πρόσθεσε τόσο πόνο και δυστυχία στη ζωή της ηθοποιού, καθώς δεν ήταν «αξιοπρεπής άνθρωπος» και δεν έδειξε «λίγη ανθρωπιά στην ετοιμοθάνατη σύζυγό του».

Όπως ανέφερε την Πέμπτη το TMZ , ένας δικαστής οικογενειακού δικαίου έκανε δεκτή την τελευταία επιθυμία της σταρ και υπέγραψε το διαζύγιο τη Δευτέρα, δύο ημέρες μετά τον θάνατό της.

Ένας γνωστός εμπειρογνώμονας του οικογενειακού δικαίου δήλωσε στο Page Six πώς, συνήθως, αν κάποιος πεθάνει στη μέση του διαζυγίου στην Καλιφόρνια και στις περισσότερες άλλες πολιτείες, το δικαστήριο οικογενειακού δικαίου χάνει τη δικαιοδοσία του και η υπόθεση διεκπεραιώνεται στο δικαστήριο διαθήκης. Οι δικαστές του κληρονομητηρίου δεν οριστικοποιούν τα διαζύγια.

Σε δικαστικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας τον περασμένο μήνα, η Ντόχερτι ισχυρίστηκε ότι ο πρώην της περίμενε να πεθάνει για να μην της δώσει χρήματα. Κατηγόρησε επίσης τον Ισβαριένκο ότι απέκρυψε πληροφορίες σχετικά με τα οικονομικά του.

Οι δύο τους παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2011 μετά από δύο χρόνια σχέσης. Χώρισαν τον Απρίλιο του 2023, καθώς η Ντόχερτι ισχυρίστηκε ότι ο Ισβαριένκο την είχε απατήσει με τον ατζέντη του, Κολιέρ Γκριμ.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ νότια της Παλαιοχώρας Χανίων - Σημαντικό ότι σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή, λέει ο Χουλιάρας


Ντόναλντ Τραμπ: Δεν με προειδοποίησε κανείς πριν ανέβω στη σκηνή


«Καμίνι» και την Κυριακή η χώρα για 14η ημέρα - Έρχεται μικρή «ανάσα» από την Τρίτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr