Lady Gaga: Απέτισε φόρο τιμής στον Τόνι Μπένετ έναν χρόνο μετά τον θάνατό του - Μου λείπεις

Η τραγουδίστρια ήταν στενή φίλη και συνεργάτιδα του θρυλικού μουσικού της τζαζ 

Η Lady Gaga τίμησε την επέτειο του ενός χρόνου από τον θάνατο του Τόνι Μπένετ με ένα μήνυμα για τον φίλο και μουσικό της συνεργάτη.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram το Σάββατο 20 Ιουλίου, η 38χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία της με τον θρύλο της τζαζ, ο οποίος πέθανε στις 21 Ιουλίου 2023 σε ηλικία 96 ετών, έπειτα από μάχη με το Αλτσχάιμερ τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Η ποπ-σταρ έγραψε στην ανάρτηση-αφιέρωμα: «Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Τόνι έφυγε από τη ζωή. Αυτή η φωτογραφία τα λέει όλα. Είμαι τόσο ευγνώμων για τη συνεχιζόμενη φιλία μου με τη σύζυγό του Σούζαν - την κληρονομιά της τζαζ μουσικής που άφησε - και για την κοινότητα των μουσικών της τζαζ με τους οποίους εξακολουθώ να συνεργάζομαι και οι οποίοι όλοι γνώριζαν και αγαπούσαν τον Τόνι. Θα συνεχίσουμε να σουινγκάρουμε. Μου λείπεις. Η ζωή είναι ένα όμορφο πράγμα».

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία απεικονίζεται ο Μπένετ να σχεδιάζει την Gaga σε ένα σημειωματάριο για να το χρησιμοποιήσει για το εξώφυλλο του κοινού τους άλμπουμ του 2021, «Love for Sale».

Δείτε τη φωτογραφία

Σε ένα βίντεο του 2021 που απαθανάτιζε τη διαδικασία, η τραγουδίστρια έκλαψε αφότου της έδειξε το σκίτσο του.

Αν και διαγνώστηκε με Αλτσχάιμερ το 2016, ο Μπένετ έδινε συναυλίες καθ' όλη τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων του - ξεκινώντας μια σόλο περιοδεία το 2019 και δίνοντας τις τελευταίες του εμφανίσεις με τη Lady Gaga τον Αύγουστο του 2021. Σύμφωνα με τους γιατρούς του εκλιπόντος τραγουδιστή, η συνεχής σχέση του με τη μουσική, ακόμη και μετά τη διάγνωσή του, ήταν ευεργετική για την κατάστασή του.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε τρομερή πίεση ο Μπάιντεν για να αποσυρθεί - «Μας καταστρέφεις, δεν μπορείς να νικήσεις» του είπε η Πελόζι


Εκτός κινδύνου ο συνοριοφύλακας που πυροβολήθηκε στο Σουφλί - Τα σενάρια για τα «άγνωστα άτομα»


Σεισμός 5,3 Ρίχτερ νότια της Παλαιοχώρας Χανίων - Σημαντικό ότι σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή, λέει ο Χουλιάρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr