Ράιαν Ρέινολντς: Αποκάλυψε πώς έπεισε τη Μαντόνα να του δώσει άδεια χρήσης του Like A Prayer για το Deadpool & Wolverine

Ράιαν Ρέινολντς: Αποκάλυψε πώς έπεισε τη Μαντόνα να του δώσει άδεια χρήσης του Like A Prayer για το Deadpool & Wolverine

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας και ο σκηνοθέτης περιέγραψαν τη διαδικασία που ακολούθησαν για να πάρουν τα δικαιώματα του διάσημου τραγουδιού

reynolds-madonna
Ο πρωταγωνιστής του «Deadpool & Wolverine», Ράιαν Ρέινολντς και ο σκηνοθέτης Σον Λέβι μίλησαν για τα γυρίσματα της ταινίας και συγκεκριμένα για τα όσα έκαναν για να βάλουν ένα τραγούδι της Μαντόνα στο έργο.

Μαζί με τον Χιου Τζάκμαν, παραχώρησαν συνέντευξη στον Άντι Κόεν στο SiriusXM την Παρασκευή 19 Ιουλίου.

Οι τρεις άντρες συνεργάστηκαν και συναντήθηκαν με τη «βασίλισσα της ποπ» δια ζώσης με την ελπίδα να την πείσουν να δώσει την άδειά της για να χρησιμοποιήσουν το «Like A Prayer» για την ταινία.

«Περιελάμβανε μια προσωπική επίσκεψη στη Μαντόνα, όπου της δείξαμε τη σκηνή όπου θα χρησιμοποιούνταν το "Like a Prayer"», εξήγησε ο σκηνοθέτης.
Κλείσιμο
Ο Ρέινολντς έκανε μια παρέμβαση για να μοιραστεί το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να πείσεις τη Μαντόνα να αδειοδοτήσει ένα από τα τραγούδια της, ειδικά το «Like A Prayer», το οποίο είναι το lead single και ο τίτλος του τέταρτου άλμπουμ της.

«Ήταν μεγάλη υπόθεση να το ζητήσουμε και σίγουρα μεγαλύτερη υπόθεση να το χρησιμοποιήσουμε», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός για την επιτυχία του 1989, πριν προσθέσει: «Πήγαμε και συναντηθήκαμε μαζί της και της δείξαμε πώς χρησιμοποιείται, πού και γιατί».

Ο Λέβι σχολίασε πως η συνάντηση με τη θρυλική σούπερ σταρ ήταν σαν να «συναντούσαν τη βασιλική οικογένεια».

Αστειευόμενος ο Ρέινολντς, είπε ότι ρώτησε έναν από την ομάδα της Μαντόνα αν έχει κάποια προτίμηση στο πώς της αρέσει να της απευθύνονται όταν τη γνωρίζει κάποιος για πρώτη φορά.

«Όπως το αν μου επιτρέπεται να πω απλώς "Μαντόνα;"», θυμήθηκε από τη συζήτησή τους. «Όπως, "Γεια σου Μαντόνα, είμαι ο Ράιαν"».

Η Μαντόνα όχι μόνο υπέγραψε για την αδειοδότηση της χρήσης του τραγουδιού, αλλά έγραψε και μερικές σημειώσεις σχετικά με το πού πίστευε ότι ορισμένα μέρη του «Like A Prayer» θα ταίριαζαν απόλυτα.

«Έδωσε μια σπουδαία συμβουλή», δήλωσε ο Ρέινολντς. «Το παρακολούθησε και δεν αστειεύομαι, [είπε], «Πρέπει να το κάνεις αυτό». Και γαμώτο, είχε απόλυτο δίκιο».

Ο Λέβι συμφώνησε με το σχόλιο της τραγουδίστριας και στη συνέχεια προχώρησαν στην αλλαγή μέσα στις επόμενες δύο ημέρες. «Κάναμε κυριολεκτικά μια νέα ηχογράφηση μέσα σε 48 ώρες για να κάνουμε αυτή την αλλαγή... Έκανε τη σκηνή ακόμα καλύτερη», πρόσθεσε ο Λέβι.

Φωτογραφίες: Shutterstock, Instagram

Ειδήσεις σήμερα:

Σε τρομερή πίεση ο Μπάιντεν για να αποσυρθεί - «Μας καταστρέφεις, δεν μπορείς να νικήσεις» του είπε η Πελόζι


Εκτός κινδύνου ο συνοριοφύλακας που πυροβολήθηκε στο Σουφλί - Τα σενάρια για τα «άγνωστα άτομα»


Σεισμός 5,3 Ρίχτερ νότια της Παλαιοχώρας Χανίων - Σημαντικό ότι σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή, λέει ο Χουλιάρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης