Μπάιντεν: Το «ευχαριστώ» του Χόλιγουντ - Ανάμεσα στους αστέρες η Στρέιζαντ, η Σερ και η Ντε Τζένερις

Τα μηνύματα των διασημοτήτων στον Τζο Μπάιντεν, μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ

H απόφαση του Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση μιας δεύτερης θητείας στο Λευκό Οίκο, διαδέχτηκε σωρεία αντιδράσεων και από το Χόλιγουντ.

Καλλιτέχνες όπως, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ και η Σερ, τηλεπερσόνες όπως η Έλεν Ντε Τζένερις και άλλοι αστέρες του Χόλιγουντ, έστειλαν μήνυμα αγάπης στον Μπάιντεν, με ορισμένους από αυτούς να δείχνουν την υποστήριξή τους δημόσια, στη νυν Αντιπρόεδρο, Καμάλα Χάρις.

Μέσω Twitter, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ έγραψε: «Ο Τζο Μπάιντεν θα μείνει στην ιστορία ως ένας άνθρωπος που πέτυχε σημαντικά επιτεύγματα στα 4 χρόνια της θητείας του. Θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για την προάσπιση της δημοκρατίας μας».

Με τη σειρά της, η Σερ παραδέχτηκε: «Δεν είχα δει τηλεόραση ούτε μιλήσει με κανέναν, οπότε δεν ήξερα ότι είχε συμβεί» λίγο πριν τονίσει ότι «αγαπάει τον Μπάιντεν».

Ακολούθως, την ευγνωμοσύνη τους για τη θητεία του Μπάιντεν έδειξαν, μεταξύ άλλων, η Τζεσικα Άλμπα, η Τζέιμι Λι Κέρτις, η Tζούλιαν Μουρ και η Ελεν Ντε Τζενερις. Του επισήμαναν πόσο τον ευχαριστούν για όσα έκανε και τον στήριξαν στην απόφασή του.

«Είμαι ευγνώμων στον Πρόεδρο Μπάιντεν για όλα όσα έχει κάνει» τόνισε η Έλεν Ντε Τζενερις. «Σε ευχαριστώ, Πρόεδρε Μπάιντεν - είσαι ένας αληθινός πατριώτης και η αφοσίωσή σου στη δημόσια υπηρεσία είναι εξαιρετική. Ηγήθηκες της χώρας μας με ακεραιότητα και αγωνίστηκες για την προάσπιση των ιδανικών της δημοκρατίας» σημείωσε η ηθοποιός, Τζέσικα Άλμπα.



Δείτε μερικές αναρτήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr