Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef - Ήταν μόλις 39 ετών

Yπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη - Νοσηλευόταν στην Εντατική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, διασωληνωμένη

Την τελευταία της πνοή άφησε νωρίς το πρωί της Δευτέρας η Ντέμη Γεωργίου. Η 39χρονη, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη βαριά λοίμωξη που την οδήγησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη. Η πρώην παίκτρια του MasterChef κατέληξε.

Η 39χρονη, υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη, ενώ βρισκόταν στην Πάρο όπου εργαζόταν. Όταν την παρέλαβε το ΕΚΑΒ δεν είχε επίπεδο συνείδησης και βρισκόταν σε κώμα. 
Η Ντέμη Γεωργίου στο MasterChef του 2020

Ειδικότερα, όπως έχει γίνει έως τώρα γνωστό, το Σάββατο 20 Ιουλίου, έχασε τις αισθήσεις της  και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Πάρου, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Σύντομα όμως, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Αθήνα. Παρέμεινε διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και η κατάστασή της είχε κριθεί εξ αρχής εξαιρετικά κρίσιμη.

Οι αναρτήσεις της από την Πάρο λίγες μέρες πριν πεθάνει
Τίποτε δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη για την Ντέμη (Δήμητρα) Γεωργίου, καθώς το προηγούμενο διάστημα, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook και το Instagram, φωτογραφίες από τα πιάτα που ετοίμασε στο νησί και την ίδια να απολαμβάνει την παραμονή της στη Νάουσα.


Η Ντέμη Γεωργίου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef του 2020, όπου και ξεχώρισε, τόσο για τις μαγειρικές της ικανότητες, όσο και για την  προσωπική της εξομολόγηση, λίγο μετά το παιχνίδι, για την κρίση στον γάμο με την πρώην σύζυγό της, Άλκηστις Αλεξανδράτου.


Η οντισιόν της στο MasterChef


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef - Ήταν μόλις 39 ετών

«Ψέματα το κάνει, δεν είναι νεκρός» έλεγε ο άνδρας που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 64χρονο μετά από βάφτιση στην Αρκαδία

Εκτιμήσεις για τις βάσεις σε 100 δημοφιλείς σχολές: Ποιες θα ανέβουν και ποιες θα πέσουν







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr