Ντέμη Γεωργίου: Συγκινούν οι φίλοι της για τον θάνατό της - «Τώρα θα γίνει το μεγαλύτερο πάρτι για πάρτη σου»

Ντέμη Γεωργίου: Συγκινούν οι φίλοι της για τον θάνατό της - «Τώρα θα γίνει το μεγαλύτερο πάρτι για πάρτη σου»

Τα μηνύματά τους στα social media για τον θάνατο της 39χρονης πρώην παίκτριας του Masterchef

arthrou-demi-geo
Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Ντέμης Γεωργίου σε ηλικία μόλις 39 ετών, μερικά από τα πιο κοντινά της πρόσωπα την αποχαιρετούν συγκλονισμένα.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef πέθανε το πρωί της Δευτέρας εξαιτίας μιας βαριάς λοίμωξης που προκάλεσε σηπτικό σοκ, ενώ βρισκόταν στην Πάρο. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.
demigeorgiou_pethane__1_

Κλείσιμο
Με μια ανάρτηση στο Instagram, ο καλός της φίλος, συνεργάτης και κουμπάρος στον γάμο της που δεν πρόλαβε να πραγματοποιηθεί, Άρτσι Καραχάλιος ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία.

«Κουμπαρούλα μου. Είμαι σίγουρος ότι θα μας κοιτάς από κει ψηλά και θα μας βρίζεις, αλλά τώρα θα γίνει το μεγαλύτερο party για πάρτη σου. Γιατί πάντα μας έλεγε ότι η ζωή είναι ένα πάρτι. Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι, με αυτό το χαμόγελο, τη τρέλα και την αυθεντικότητά σου. Καλό ταξίδι μωρό μου» έγραψε.
masterchef828822

Ακόμη, ο Δημήτρης Μπέλλος, επίσης πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής, αποχαιρέτησε την Ντέμη Γεωργίου, γράφοντάς της «καλό ταξίδι» σε δική του ανάρτηση.

bellosdemi

Nωρίτερα, ο καλός της φίλος και δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Πριν 3 εβδομάδες στην Πάρο μου είχε πει "ευτυχία είναι η γυναίκα μου, οι γάτες, ο σκύλος μου κι ένα ηλιοβασίλεμα". Μη νευριάσεις που κλαίμε. Κλαίμε για μια λαμπρή ελεύθερη ψυχή. Για εσένα...».

demimaster1121


H Αντριάνα Μανέττα, στενή φίλη της Ντέμη Γεωργίου, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία, γράφοντας στο Instagram: «Ήσουν τρικυμία στην γαλήνη...Τα έλυνες όλα με ένα χαμόγελο, φαγητό και ένα ποτήρι κρασί! Αλλά δεν είναι το τέλος... Θα βρεθούμε πάλι σε έναν άλλο κόσμο που χωράει την παιδική, ευαίσθητη καρδιά σου. Είναι υπόσχεση...».



Ο θάνατός της
Η 39χρονη, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη βαριά λοίμωξη που την οδήγησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη. Η πρώην παίκτρια του MasterChef κατέληξε. Υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη, ενώ βρισκόταν στην Πάρο όπου εργαζόταν. Όταν την παρέλαβε το ΕΚΑΒ δεν είχε επίπεδο συνείδησης και βρισκόταν σε κώμα. 

271675257_4740642306030268_8231521638568051589_n
Η Ντέμη Γεωργίου στο MasterChef του 2020


Ειδικότερα, όπως έχει γίνει έως τώρα γνωστό, το Σάββατο 20 Ιουλίου, έχασε τις αισθήσεις της  και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Πάρου, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Σύντομα όμως, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Αθήνα. Παρέμεινε διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και η κατάστασή της είχε κριθεί εξ αρχής εξαιρετικά κρίσιμη.

Η Ντέμη Γεωργίου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef του 2020, όπου και ξεχώρισε, τόσο για τις μαγειρικές της ικανότητες, όσο και για την  προσωπική της εξομολόγηση, λίγο μετά το παιχνίδι, για την κρίση στον γάμο με την πρώην σύζυγό της, Άλκηστις Αλεξανδράτου.

Η οντισιόν της στο MasterChef

MasterChef 4 - Επεισόδιο 1 - Δήμητρα/ Ντέμη - Audition



Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη μέρα της απόσυρσης Μπάιντεν - Η λύτρωση των Δημοκρατικών, η ευκαιρία της Χάρις και τα νέα δεδομένα

Αρχίζει το παζάρι των Επιτρόπων με τηλεφωνήματα Φον Ντερ Λάιεν σε πρωθυπουργούς - Ποιος «κλειδώνει» για την Ελλάδα

Με αψεγάδιαστη σιλουέτα και άσπρο μπικίνι ως 61χρονη γιαγιά η Ντέμι Μουρ με την εγγονή της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης