Jessie J: Διαγνώστηκα με ΔΕΠΥ και ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή

Jessie J: Διαγνώστηκα με ΔΕΠΥ και ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή

Πλέον καταλαβαίνω και αγκαλιάζω τον 11χρονο εαυτό μου, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

jessiej22
Η Jessie J αποκάλυψε σε ανάρτησή της, τις διαταραχές που αντιλήφθηκε ότι έχει, περίπου έναν χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της.

Αφού ανάρτησε ένα βίντεο από το παρελθόν, που τραγουδάει σε νεαρή ηλικία, τόνισε πόσο της άλλαξε η ζωή, όταν έμαθε ότι έχει Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) και ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.

Πιο αναλυτικά, η ποπ σταρ έγραψε στο Instagram: «Γεια σας. Διαγνώστηκα με ΔΕΠΥ και ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή πριν από περίπου 3 μήνες. Όταν το είπα στον κόσμο πολλές από τις αντιδράσεις που πήρα ήταν "Ναι εννοώ ότι το ξέραμε αυτό" (που είμαι σίγουρη ότι κάποιοι από εσάς το κάνετε αυτή τη στιγμή) και φυσικά το ήξερα σε κάποιο βαθμό αλλά η γέννηση ενός μωρού ας πούμε... το έβγαλε πολύ περισσότερο στην επιφάνεια, πράγμα που ήταν ανακουφιστικό κατά κάποιο τρόπο, καθώς το έκανε να μοιάζει λιγότερο βαρύ και τρομακτικό. Αλλά και σε στιγμές με έκανε να νιώθω ότι δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό. Γ..α το αυτό. Εδώ είμαι και μιλάω γι' αυτό. Το αγκαλιάζω».

Η ανάρτησή της
Κλείσιμο

Στην πορεία, η Τζέσι Τζέι τόνισε ότι μικρή αισθανόταν πάντα διαφορετική και πλέον αναγνωρίζει τους λόγους.

Όπως τόνισε: «Είναι περίεργο όταν ξέρεις ότι ήσουν λίγο διαφορετικός και ένιωθες τα πράγματα διαφορετικά σε όλη σου τη ζωή, και τελικά μια μέρα, όταν δεν το περιμένεις, κάποιος σου εξηγεί πραγματικά το γιατί και δεν μπορείς να το αποφύγεις. Η ΔΕΠΥ έχει τόσο ευρύ φάσμα που είναι σαν ένα μυστήριο να βάζεις τη δική σου εκδοχή, έτσι αισθάνθηκα εγώ. Στο να καταλαβαίνω πραγματικά τους τρόπους για να την αντιμετωπίσω, να διαπρέψω και να αναπτυχθώ μαζί της. Ειλικρινά, αισθάνομαι ότι είναι μια υπερδύναμη, αρκεί να το δεις από τη σωστή οπτική γωνία και να έχεις τη σωστή υποστήριξη και τους ανθρώπους γύρω σου που μπορούν να το διαχειριστούν μαζί σου».

Για το πώς η διάγνωσή της, της άλλαξε τη ζωή, σχολίασε: «Με έκανε να ξανασκεφτώ ολόκληρη τη ζωή μου. Τον τρόπο που αντιμετωπίζω τα πράγματα. Τις σχέσεις που είχα. Πώς εργάζομαι και πώς αγαπώ».

Ακόμη, πρόσθεσε: «Ήμουν πάντα ειλικρινής στο ταξίδι που διανύω στη ζωή μου. Και ξέρω ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που περνούν το ίδιο πράγμα και ειλικρινά απλώνω το χέρι μου για να σας κρατήσω το χέρι και επειδή χρειάζομαι να μου κρατήσουν και το δικό μου. Δεν έχω όρια, το ξέρουμε αυτό. Με έκανε να αγαπήσω τον εαυτό μου ακόμη περισσότερο. Αγκαλιάζω τον 11χρονο εαυτό μου. Που καθάριζε τα αθλητικά της παπούτσια με την οδοντόβουρτσα όταν είχε άγχος και μέχρι σήμερα έχει ζήσει με 1000 λίστες για να μη νιώθει ότι η ζωή θα καταρρεύσει.

Αυτό, για να γνωρίσετε τον εαυτό σας ακόμα καλύτερα μέσα από τη ζωή και να τον αγαπάτε σε όλη τη διαδρομή. Τίποτα στη ζωή δεν μας καθορίζει, αλλά μας βοηθά να αναπτυχθούμε και να γίνουμε μια πιο υγιής εκδοχή του εαυτού μας».


Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη μέρα της απόσυρσης Μπάιντεν - Η λύτρωση των Δημοκρατικών, η ευκαιρία της Χάρις και τα νέα δεδομένα

Αρχίζει το παζάρι των Επιτρόπων με τηλεφωνήματα Φον Ντερ Λάιεν σε πρωθυπουργούς - Ποιος «κλειδώνει» για την Ελλάδα

Με αψεγάδιαστη σιλουέτα και άσπρο μπικίνι ως 61χρονη γιαγιά η Ντέμι Μουρ με την εγγονή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης