Κέιτι Πέρι: Φιλάει παθιασμένα μοντέλο στα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ

Προσπαθεί με κάθε τρόπο να «σώσει» την καριέρα της, γράφουν τα διεθνή media

Η Κέιτι Πέρι δεν σταματά να απασχολεί τα media τους τελευταίους μήνες, τόσο για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της, όσο και το περιεχόμενο των βίντεο που αναρτά.

Η Daily Mail έφερε στη δημοσιότητα, backstage βίντεο από τα γυρίσματα νέου μουσικού κλιπ που ετοιμάζει, με αφορμή την κυκλοφορία νέου τραγουδιού. Σε αυτό, πρωταγωνιστεί η ποπ σταρ και σύντροφος του Ορλάντο Μπλουμ, στην αγκαλιά ενός μοντέλου.

Φορώντας εσώρουχα, οι δυο τους υποδύονται ένα ζευγάρι με την Πέρι να φιλά και να αγγίζει με πάθος τον συνεργάτη της.

Δείτε το βίντεο και τα στιγμιότυπα





Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Daily Mail, οι προκλητικές κινήσεις της ποπ σταρ, έρχονται μετά από μια σειρά αποτυχιών. «Άνθρωποι που γνωρίζουν περισσότερα, υποστηρίζουν ότι προσπαθεί απεγνωσμένα να καταστρώσει ένα νέο σχέδιο για να σώσει τη μουσική της επιστροφή» γράφει.

Σημειώνεται, ότι το «Woman's World» που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό και παρά την προσπάθεια της Πέρι να συσσωματώσει μέσα στο κομμάτι και το βιντεοκλίπ την αξία του φεμινισμού, δεν έπεισε. Προκλήθηκαν αντιδράσεις και το τραγούδι απορρίφθηκε γρήγορα ως μη πρωτότυπο, υποκριτικό και τυπικό. Η hitmaker του Teenage Dream αντιμετώπισε επίσης κριτική για τον σεξουαλικό χαρακτήρα του συνοδευτικού βίντεο.


Τόσο ο τίτλος, όσο και οι στίχοι του τραγουδιού προσπαθούν να περάσουν ένα μήνυμα υπέρ των γυναικών.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο με το κλιπ. Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας απόρησαν με τα αποκαλυπτικά πλάνα που δείχνουν τόσο την ίδια, όσο και τις χορεύτριές της να κουνιούνται στον ρυθμό με πολύ μικροσκοπικά μαγιό.

Δείτε το βιντεοκλίπ:
Στα σχόλια που άφησαν κάτω από το τραγούδι οι φανς αναφέρουν πως το βιντεοκλίπ είναι σαν να φτιάχτηκε αποκλειστικά για «αντρικά μάτια», παρά τα φεμινιστικά μηνύματα που προσπαθεί να περάσει.

Άλλοι σχολιάζουν πως η Κέιτι Πέρι μοιάζει «φανταστική» στο συγκεκριμένο βίντεο, όμως δεν καταλαβαίνουν πώς προσπαθεί να βοηθήσει τις υπόλοιπες γυναίκες.

Τέλος, πολλοί ανέφεραν πως ο σκηνοθέτης πίσω από το κλιπ είναι σίγουρα άντρας ή ότι αυτού του είδους ο φεμινισμός είναι αυτό που νομίζουν οι άνδρες.

Δείτε μερικά σχόλια:







Ειδήσεις σήμερα:

Κρύβονται και αναζητούν «σασμό» οι Κρητικοί που ξυλοκόπησαν τον Ελληνοκαναναδό χρηματιστή - Δικαιοσύνη ζητά η οικογένειά του

Η Χάρις βρήκε τους εκλέκτορες που χρειάζεται για το χρίσμα: Η επίθεση στον Τραμπ και η παρέμβαση Μπάιντεν

Νέο σκηνικό στον καιρό μετά τον καύσωνα διαρκείας: «Ξυπνάει» ο βοριάς, κίνδυνος για μπουρίνια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr