Νίνο: Δεν είχα ποτέ επαφή με ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ

Νίνο: Δεν είχα ποτέ επαφή με ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ

Το σχόλιο για τη Ζόζεφιν και η ακραία εκδήλωση θαυμασμού από φαν του στο παρελθόν που τον είχε δαγκώσει

nino-xipolitas
Ο Νίνο απάντησε σε διάφορες φήμες που είχαν διαρρεύσει για εκείνον, κατά το παρελθόν. Μέσα από όσα είπε στη διαδικτυακή εκπομπή του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο YouTube, ο τραγουδιστής, ξεκαθάρισε, μεταξύ άλλων, ότι δεν είχε έρθει ποτέ σε επαφή με τα ναρκωτικά.

«Δεν είχα ποτέ επαφή με ναρκωτικές ουσίες, ούτε αλκοόλ. Δεν ξέρουν ότι έχω ένα θέμα που κάνει trigger point, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό».

Κλείσιμο
Όσο για τη σχέση του με τη Ζόζεφιν, ο Νίνο τόνισε ότι η τραγουδίστρια είναι η καλύτερη παρέα που θα μπορούσε να έχει. «Είμαι με τη Ζόζεφιν. Είναι η καλύτερη παρέα που θα μπορούσα να έχω! Γελάμε, τραγουδάμε, μιλάμε. Οπουδήποτε και αν είσαι το σημαντικό είναι να έχεις καλή παρέα. Έχουμε πολλά κοινά, γελάμε! Γνωριζόμασταν από παλιά!» ανέφερε, πιο αναλυτικά.
nino__1_


Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Νίνο έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και τις πρώτες φορές που τραγούδησε μπροστά σε κόσμο.

«Είμαι στη μουσική και τραγουδάω πάνω στη σκηνή από το Γυμνάσιο. Μετά από το Λύκειο ξεκίνησα να δουλεύω στα μπουζούκια. 7 στα 7. Το βράδυ έλεγα δύο τραγούδια εκεί στη Ρόδο και το πρωί πήγαινα στο σχολείο σερί. Στην αρχή όταν πήγαινα στο σχολείο με το κοστούμι ήταν κάπως περίεργο... Έτσι ξεκίνησα, λοιπόν. Μετά είπα να κάνω οντισιόν στην Αθήνα, έκανα σε όλα τα μαγαζιά και δεν με έπαιρνε κανείς. Τα έκανα σκ...ά πολλές φορές» θυμήθηκε ο τραγουδιστής.
nino_25235

Όσο για τη συμμετοχή του στο Fame Story, εξήγησε:

«Πήγα στην πρώτη οντισιόν του Fame Story, είδα ένα θέατρο με 500 άτομα μέσα και λέω "καλά, εντάξει σιγά μην με πάρουν στα 500 άτομα ούτε στα 30 δεν θα με έπαιρναν”. Ρώτησα μια γυναίκα από την παραγωγή και μου είπε ότι ήταν καμιά 10αριά θέατρα γεμάτα εκείνη τη στιγμή. Και λέω "εντάξει, άστο". Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι είχαν άλλη μια οντισιόν και λέω "δεν ξαναπάω". Με ξαναπήραν τηλέφωνο. Τελικά πήγα και λέω "άλλη μια οντισιόν δεν πειράζει". Λέω τα τραγούδια μου και ήμουν ο τελευταίος που πήραν. Εκείνη τη στιγμή έγινα πάρα πολύ γνωστός χωρίς τραγούδια. Ο πρώτος δίσκος βγήκε μετά και έγινε η απονομή στο Σύνταγμα».

Τέλος, ο Νίνο περιέγραψε ένα άβολο περιστατικό που βίωσε, από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό μιας φαν, όταν τον είδε στη συναυλία του.

«Στη σκηνή όταν ήμουν, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, βλέπω μια κοπέλα η οποία τρέχει, σπρώχνει, πετάει πράγματα. Ανεβαίνει στην σκηνή και με δαγκώνει στο λαιμό με όλη της τη δύναμη» είπε.

Ειδήσεις σήμερα:

Σερβία-Ελλάδα 94-72: «Ανώμαλη προσγείωση» για την Εθνική πριν το ταξίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ντέμη Γεωργίου: Τι συνέβη στην 39χρονη και κατέληξε ξαφνικά - Το χρονικό της τραγωδίας

Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: Με αυτή τη 12αδα θα πάει η Εθνική ομάδα μπάσκετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης