Ντέμη Γεωργίου: Ψάχνω τη φωνή και την ύπαρξή σου σε κάθε γωνία, γράφει η σύντροφός της

Ντέμη Γεωργίου: Ψάχνω τη φωνή και την ύπαρξή σου σε κάθε γωνία, γράφει η σύντροφός της

Δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα χωρίς εσένα, τόνισε η Μαριαλένα Ξηρομερίτη, με την οποία θα παντρευόταν η 39χρονη σεφ που πέθανε

xiromeriti-marialena
Η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ότι η γυναίκα με την οποία θα παντρευόταν σε λίγο καιρό, δεν ζει πια.

Μετά από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη, η 39χρονη πρώην παίκτρια του MasterChef πέθανε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Με μια συγκινητική ανάρτηση, η Μαριαλένα Ξηρομερίτη αποχαιρέτησε τη σύντροφό της, δηλώνοντας ότι βρίσκεται ακόμα σε σοκ, με τον ξαφνικό θάνατο της σεφ.

«Τόσο ξαφνικά και απότομα μου έκοψες το χαμόγελο τη χαρά και την ευτυχία. Ελπίζω να είσαι σε κάποια θάλασσα να βλέπεις ηλιοβασιλέματα σαν αυτά που βλέπαμε από το μπαλκόνι μας στη Πάρο. Να κανείς τζετ σκι και να χαμογελάς. Να τρως όστρακα ξαπλωμένη σε χρυσαφένιες αμμουδιές. Μου λείπεις αφόρητα πολύ, ψάχνω τη φωνή σου κ την ύπαρξη σου σε κάθε γωνία» έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας των δυο τους από τη θάλασσα.

Η ανάρτησή της στο Instagram
Κλείσιμο


Μέσω story, ανέβασε ακόμη ένα κοινό τους στιγμιότυπο, στο οποίο είναι αγκαλιασμένες. Σε αυτή την ανάρτηση γραψε: «Αυτή η αγκαλιά σου. Θέλω τόσα να σου γράψω και τόσα να σου πω που ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει από το σοκ των ημερών. Δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα χωρίς εσένα... σ΄ αγαπάω όσο τίποτα και θα σε αγαπάω για πάντα».

demi_syntrofos

Οι δυο γυναίκες ζούσαν μαζί στη Πάρο, όπου δούλευαν σε εστιατόριο. Μάλιστα, μία εβδομάδα πριν η Ντέμη Γεωργίου φύγει από τη ζωή,  είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με τη σύντροφό της και είχε γράψει: «The people who give you their food give you their heart [Οι άνθρωποι που σου δίνουν το φαγητό τους, σου δίνουν και την καρδιά τους]».

Δείτε την ανάρτηση

Ειδήσεις σήμερα:

Σερβία-Ελλάδα 94-72: «Ανώμαλη προσγείωση» για την Εθνική πριν το ταξίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ντέμη Γεωργίου: Τι συνέβη στην 39χρονη και κατέληξε ξαφνικά - Το χρονικό της τραγωδίας

Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: Με αυτή τη 12αδα θα πάει η Εθνική ομάδα μπάσκετ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης