Ιλάειρα Ζήση: Τι έχετε μέσα στην ψυχή σας, αναρωτιέται για τα αρνητικά μηνύματα που δέχεται για το μωρό της

Το ξέσπασμα της συζύγου του Μαυρίκιου Μαυρικίου στα social media

Η Ιλάειρα Ζήση δέχεται κακοπροαίρετα μηνύματα από τη στιγμή που απέκτησε το παιδί της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Όπως έγραψε στο Instagram, υπάρχουν ορισμένοι που θέλουν να την κάνουν να νιώσει άσχημα με τα σχόλια που της κάνουν και ξέσπασε μέσα από ένα story.

Το ζευγάρι ανέβασε φωτογραφία της Μελωδίας - Ιωάννας, όπως θα βαφτίσουν την κόρη τους, να κοιμάται.

Λίγο αργότερα, η Ιλάειρα Ζήση αναδημοσίευσε το στιγμιότυπο με ένα μήνυμα που της έγραψαν, το οποίο ήταν το εξής: «Συγνώμη αλλά είναι ίδια ο μπαμπάς της». Εκείνη σχολίασε: «Γιατί ζητάτε συγγνώμη; Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να κοιτάς το παιδί σου και να βλέπεις τον άντρα που τόσο πολύ ερωτεύτηκες; Νιώθω ευλογημένη. Μακάρι να μοιάζει στον μπαμπά της και να πάρει όλα τα καλά στοιχεία και από τον χαρακτήρα του», απάντησε εκείνη.

«Καθημερινά λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα που μου λένε ότι μοιάζει στον μπαμπά της και περιμένουν να νιώσω άσχημα... γιατί συμβαίνει αυτό; Τι έχετε μέσα στην ψυχή σας;» πρόσθεσε η σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

Η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έγιναν γονείς το πρωί της Κυριακής 7 Ιουλίου. Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, το οποίο είχαν πει από πριν ότι θα έχει το όνομα Ιωάννα Μελωδία.

Ο Κύπριος πρώην παίκτης ριάλιτι, ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο στην αγκαλιά της συζύγου του, λίγο αφού γεννήθηκε.

Δείτε το στιγμιότυπο


Δύο ώρες πριν, είχε δημοσιεύσει στο Instagram, ένα βίντεο μαζί με την Ιλάειρα Ζήση, μέσα από το οποίο είπαν στους διαδικτυακούς τους φίλους ότι επρόκειτο να μπουν στο χειρουργείο, δείχνοντας παράλληλα, τα μωρουδιακά ρούχα της κόρης τους.



Ειδήσεις σήμερα:

Κρύβονται και αναζητούν «σασμό» οι Κρητικοί που ξυλοκόπησαν τον Ελληνοκαναναδό χρηματιστή - Δικαιοσύνη ζητά η οικογένειά του

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Ο 19χρονος νταής που σκότωσε δύο γιατί είχε μείνει μεταξεταστέος

Τι συνέβη στην Ντέμη Γεωργίου και κατέληξε ξαφνικά - Το χρονικό της τραγωδίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr