Ηλίας Βαλάσης: Έχω σοβαρή εξάρτηση από τον Χριστό, ήρθε μια μέρα και μου μίλησε

Πίστεψέ με, είμαι πολύ καλά στα μυαλά μου, επισήμανε στον παρουσιαστή της εκπομπής που ήταν καλεσμένος

Ο Ηλίας Βαλάσης περιέγραψε τη σχέση του με την πίστη και το δέσιμο που αισθάνεται με τον Χριστό, ο οποίος όπως είπε «ήρθε και του μίλησε».

Ανάμεσα σε όσα σχολίασε ως καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» του One Channel, ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, άρχισε να μιλάει για την προβληματική συμπεριφορά που είχε απέναντι στο γυναικείο φύλο.

Στη διάρκεια της ίδιας συζήτησης, ρωτήθηκε αν έχει εξαρτήσεις και σε αυτό, ο Ηλίας Βαλάσης απάντησε ότι: «Έχω σοβαρή εξάρτηση από τον Χριστό από πολύ μικρός, χωρίς να μου έχει διδάξει κανένας τίποτα. Δεν ήταν στη φαντασία μου αλλά μία μέρα ήρθε και μου μίλησε, με ταρακούνησε. Ήμουν πολύ μικρός για να έχω κάποιο ψυχολογικό. Ήταν κάτι πολύ αληθινό, κάτι σαν όραμα».

Δείτε το βίντεο

«Πίστεψέ με είμαι πολύ καλά στα μυαλά μου» πρόσθεσε γελώντας, στον παρουσιαστή. «Πολλές φορές με ρωτάνε και τους λέω: τώρα τι να σας πω; Αν δεν το ζήσει ο καθένας ξεχωριστά… κάποια στιγμή θα συμβεί. Σε όλους συμβαίνει» ανέφερε.



Ειδήσεις σήμερα:

Κρύβονται και αναζητούν «σασμό» οι Κρητικοί που ξυλοκόπησαν τον Ελληνοκαναναδό χρηματιστή - Δικαιοσύνη ζητά η οικογένειά του

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Ο 19χρονος νταής που σκότωσε δύο γιατί είχε μείνει μεταξεταστέος

Τι συνέβη στην Ντέμη Γεωργίου και κατέληξε ξαφνικά - Το χρονικό της τραγωδίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr