Νικόλ Κίντμαν: Έκανε μια σπάνια αναφορά στον πρώην σύζυγό της Τομ Κρουζ

Η ηθοποιός περιέγραψε λεπτομερώς τη συνεργασία της με τον Kρουζ και τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ για την 25η επέτειο του «Μάτια Ερμητικά Κλειστά»

Η Νικόλ Κίντμαν μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, Τομ Κρουζ.

Η ηθοποιός του «Μάτια Ερμητικά Κλειστά», που πρωταγωνίστησε στο πλευρό του πρώην συζύγου της στην ταινία του 1999 σε σκηνοθεσία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, αναφέρθηκε πρόσφατα στη διαδικασία των γυρισμάτων και στο αν πιστεύει ότι ο Κιούμπρικ εμπνεύστηκε από τη σχέση της με τον Κρουζ.

«Υποθέτω ότι άντλησε από αυτήν», δήλωσε πρόσφατα η Κίντμαν - η οποία ήταν παντρεμένη με τον Κρουζ για 10 χρόνια μέχρι τον χωρισμό τους το 2001 - στους Los Angeles Times. «Υπήρχαν ιδέες που τον ενδιέφεραν. Έκανε πολλές ερωτήσεις. Αλλά είχε μια ισχυρή αίσθηση της ιστορίας που έλεγε. Τον θυμάμαι να λέει: "Τα τρίγωνα είναι δύσκολα. Πρέπει να βαδίζεις προσεκτικά όταν πρόκειται για τρίγωνο».
Η βραβευμένη με Όσκαρ πρόσθεσε: «Επειδή ένα άτομο θα μπορούσε να νιώσει ότι το έχουν στριμώξει. Αλλά το γνώριζε αυτό και ήξερε πώς να μας διαχειριστεί».

Και όπως εξήγησε περαιτέρω η 57χρονη - που μοιράζεται έχει δύο παιδιά με τον σταρ του «Top Gun» -, εκείνη και ο πρώην της είχαν ο καθένας τη δική του σχέση με τον σκηνοθέτη.

«Υπάρχει κάτι που έχει να κάνει με το να είσαι γυναίκα σε αυτή την εξίσωση», συνέχισε. «Και στον Στάνλεϊ άρεσαν οι γυναίκες. Είχε μια διαφορετική σχέση με τον Τομ. Δούλεψαν πιο στενά μαζί για τον χαρακτήρα του».

Αν και η Κίντμαν σπάνια μοιράζεται πληροφορίες για τον γάμο της με τον πρωταγωνιστή του «Mission Impossible», έχει στο παρελθόν αναφερθεί στην «αφήγηση» της ταινίας -η οποία επικεντρώνεται σε θέματα εξουσίας και απιστίας- που αποτελεί ακριβή απεικόνιση του ειδυλλίου τους στην πραγματική ζωή.

«Είχαμε έναν ευτυχισμένο γάμο μέσα από αυτό», δήλωσε η Κίντμαν - η οποία έχει επίσης δύο παιδιά με τον σύζυγό της Κιθ Ούρμπαν - στους New York Times τον Οκτώβριο του 2020. «Μετά από αυτές τις σκηνές πηγαίναμε για αγώνες καρτ. Νοικιάζαμε ένα μέρος και πηγαίναμε για αγώνες στις 3 το πρωί. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ίσως δεν έχω την ικανότητα να κοιτάξω πίσω και να το αναλύσω. Ή δεν είμαι πρόθυμη να το κάνω».
Κρουζ και Κίντμαν στο «Μάτια Ερμητικά Κλειστά»

Υποστήριξε επίσης ότι ο χρόνος που πέρασαν με τον Κιούμπρικ ήταν ευχάριστος, παρά τις όποιες αναφορές για το αντίθετο.

«Σε αυτό το σημείο βρίσκεται η πλάνη: Μας άρεσε πολύ να δουλεύουμε μαζί του», συνέχισε η Κίντμαν. «Γυρίζαμε αυτήν την ταινία για δύο χρόνια. Είχαμε δύο παιδιά και ζούσαμε σε ένα τροχόσπιτο στο οικόπεδο κυρίως, φτιάχνοντας μακαρόνια γιατί ο Στάνλεϊ ήθελε να τρώει μαζί μας μερικές φορές. Δουλεύαμε με τον σπουδαιότερο σκηνοθέτη και μαθαίναμε για τις ζωές μας και απολαμβάναμε τη ζωή μας στα γυρίσματα».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Στον λάκκο που έσκαψε για την ηλικία του Τζο Μπάιντεν πέφτει ο Ντόναλντ Τραμπ που τον αποκαλούν «παππού»

«Λουκέτο» και πρόστιμο 50.000 ευρώ σε παραλιακό κατάστημα στην Καλαμάτα μετά από καταγγελίες στο MyCoast


Συγκλονιστικό βίντεο: Πειρατές Χούθι προσπάθησαν να καταλάβουν πλοίο στον κόλπο του Άντεν, τους ανατίναξαν οι ένοπλοι φρουροί του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr