Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Προσφέρει «το πιο ενδόμυχο πορτρέτο της ηθοποιού ως σήμερα» - Θα κυκλοφορήσει στις 3 Αυγούστου

taylor_12
Το ΗΒΟ αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες από το ντοκιμαντέρ «Elizabeth Taylor: The Lost Tapes» σε σκηνοθεσία της υποψήφιας για Όσκαρ, Νανέτ Μπέρσταϊν.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών ενώ προβλήθηκε πρόσφατα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα.

Το «Elizabeth Taylor: The Lost Tapes» επιτρέπει στη φωνή της ίδιας της Ελίζαμπεθ Τέιλορ να αφηγηθεί την ιστορία της, προσκαλώντας το κοινό να ανακαλύψει τη γυναίκα που αψήφησε τις απαιτήσεις της εποχής, βρήκε τελικά την ειρήνη μέσα της, σφράγισε την κληρονομιά της γυρνώντας την πλάτη στη φήμη της και επιλέγοντας να γίνει μια δυναμική ακτιβίστρια στην αντιμετώπιση του AIDS.

Δείτε το τρέιλερ
Elizabeth Taylor: The Lost Tapes | Official Trailer | HBO
Κλείσιμο

Βασισμένο στη συνέντευξη που έδωσε το 1964, στο απόγειο της δόξας της στον δημοσιογράφο Ρίτσαρντ Μέριμαν και «αξιοποιώντας 40 ώρες νέου ηχητικού υλικού, προσωπικών φωτογραφιών και ερασιτεχνικών βίντεο, το «The Lost Tapes» προσφέρει «το πιο ενδόμυχο πορτρέτο της ηθοποιού ως σήμερα».
Ακούγονται επίσης οι φωνές των ηθοποιών Roddy McDowall, Debbie Reynolds, Richard Burton, George Hamilton, καθώς και του επί χρόνια βοηθού και συνεργάτη της Tim Mendelson, σύμφωνα με το Indiewire.

Το «Elizabeth Taylor: The Lost Tapes» θα κάνει ντεμπούτο το Σάββατο 3 Αυγούστου στο ΗΒΟ ενώ θα είναι διαθέσιμο και από το Max.

Ειδήσεις σήμερα:

Στον λάκκο που έσκαψε για την ηλικία του Τζο Μπάιντεν πέφτει ο Ντόναλντ Τραμπ που τον αποκαλούν «παππού»

«Λουκέτο» και πρόστιμο 50.000 ευρώ σε παραλιακό κατάστημα στην Καλαμάτα μετά από καταγγελίες στο MyCoast


Συγκλονιστικό βίντεο: Πειρατές Χούθι προσπάθησαν να καταλάβουν πλοίο στον κόλπο του Άντεν, τους ανατίναξαν οι ένοπλοι φρουροί του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης