Ο Μικρούτσικος, ο Βουράκης, τα πάνελ και τα ευτράπελα

Κρίμα να συνιστούν τα πάνελ την πεμπτουσία της ίντριγκας…

Δέχεσαι μία πρόταση. Την συζητάς μόνο με την πλευρά που την καταθέτει και όχι με τους συναδέλφους και τους καλοθελητές προκειμένου να γίνεις είδηση. Την δέχεσαι; Τότε, καλώς, επικοινωνείς και προχωράς στα τυπικά. Την αρνείσαι; Ενημερώνεις στο χρονικό πλαίσιο που τέθηκε και στη συνέχεια δεν χρειάζεται καν να επιβεβαιώσεις ότι την δέχτηκες. Σεβασμός στην δουλειά και στους άγραφους κανόνες της. Αυτός είναι περίπου ο μπούσουλας στην δουλειά μας. Η τουλάχιστο κάπως έτσι τον έχω στο «φτωχό» μυαλό μου, που λέει και ο σπουδαίος συνάδελφος Αντώνης Πανούτσος.

Δυστυχώς φέτος η μπάλα χάθηκε στις διαπραγματεύσεις. Ξαφνικά όλοι έγιναν περιζήτητοι, όλοι δεν ήξεραν τι να πρωτοδιαλέξουν, για να φτάσουμε στα 23 Ιουλίου να υπάρχουν ακόμη κενά στις ομάδες και πολλοί και καλοί συνάδελφοι σε αναμονή. Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πολύ πιο επιρρεπές στην ίντριγκα από το πολιτικό και το παρασκήνιο οργιάζει.

Σήμερα, ο Γρηγόρης Μελάς έβαλε φωτιά στο τηλεοπτικό σκηνικό με ρεπορτάζ που θέλει δύο εκπομπές να ερίζουν για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Η πρώτη είναι γνωστή εδώ και καιρό και πρόκειται για το «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον Κώστα Τσουρό, ο οποίος έχει «κλείσει» με τον Ανδρέα εδώ και αρκετές εβδομάδες. Σύμφωνα με τον έγκριτο συνάδελφο και η εκπομπή που προορίζεται για την πρωινή ζώνη του σταθμού με την Φαίη Σκορδά εξέφρασε επιθυμία να εντάξει στην ομάδα της το καυστικό σχόλιο του έμπειρου παρουσιαστή.  Ο σταθμός επιβεβαιώνει πως ο Ανδρέας θα είναι στον Κώστα Τσουρό σίγουρα. Η φημολογία για την πρωινή ζώνη, στο πλαίσιο της αγωνίας και της επιθυμίας «να πάει καλά η εκπομπή», είναι κάτι που αιωρείται αλλά δεν διαψεύδεται ούτε και επιβεβαιώνεται επίσημα. Οσοι κάνουμε αυτή την δουλειά χρόνια, μάλλον καταλάβαμε.

Ο Αγγελος Βουράκης είναι πολύ σημαντικός συνεργάτης στον τομέα της ενημέρωσης, διαβασμένος και πάνω απ’ όλα σωστός Συνάδελφος. Όμως για όλους όσοι τον ξέρουν καλά, ένα βασικό στοιχείο που τον χαρακτηρίζει είναι πως πρόκειται για «παίκτη ψυχολογίας». Εκεί αρχίζουν όλα και σίγουρα εκεί τελειώνουν όλα.

Η Ελενα Χριστοπούλου είναι γυναίκα με ισχυρή άποψη. Απορώ λοιπόν γιατί πολλοί στον χώρο ψάχνουν ακόμη… Ο Νίκος Γεωργιάδης έχει ισχυρό ρεπορτάζ, έμφυτη ευγένεια και εμπειρία αξιοζήλευτη. Ο Γιώργος Σκρομπόλας ηγείται μίας ιστοσελίδας που θεωρείται από τις πλέον ισχυρές στο είδος της και έχει ένα από τα καλύτερα ρεπορτάζ μαζί με τσίπα που είναι σπάνια στον χώρο. Η Νάνσυ Νικολαΐδου δεν κάνει μόνο τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Μπορεί να σαρώσει σκαλέτες και να σταθεί σε όλα τα είδη με ανάστημα. Η Αννα Ζηρδέλη είναι ο ορισμός της εργατικότητας και ένα σπάνιο καλόψυχο πλάσμα. Πολλοί, πάρα πολλοί συνάδελφοι είναι πολύτιμοι, δεν χωράνε όλοι εδώ. Μην παραπονιόμαστε και μην κάνουμε ότι ψάχνουμε…

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί συνάδελφοι από τις «χρυσές εφεδρείες» του θέρους αποδεικνύουν πως έχουν θέση στο γήπεδο και όχι στον πάγκο.

Ψυχραιμία και μπέσα. Πάντα βοηθάνε σε όλα και όλους.

Καλό βράδυ.

Ειδήσεις σήμερα:

Φειδίας Παναγιώτου: Με κυνηγάνε οι δημοσιογράφοι για να πάρουν κλικ και όλα τα κόμματα γιατί είμαι ανεξάρτητος ευρωβουλευτής

Υποψήφιος οδηγός πήγε με κρυφή κάμερα να δώσει σήματα και τον έπιασαν - Τον συνέλαβαν και τον πήγαν στα κρατητήρια

Ιρλανδός γυμναστής καταρρίπτει τον μύθο των... αντισεξουαλικών κρεβατιών στο Ολυμπιακό χωριό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr