Άλεκ Μπάλντουιν: Ποζάρει στο γυμναστήριο μετά την αθώωσή του στη δίκη για ανθρωποκτονία

Μπαίνοντας σε ρυθμό, έγραψε ο 66χρονος ηθοποιός

Μερικές ημέρες μετά την αθώωση του Άλεκ Μπάλντουιν στη δίκη για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας για τον θανάσιμο πυροβολισμό της διευθύντριας φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, στα γυρίσματα του «Rust», ο ηθοποιός έκανε μια νέα ανάρτηση.

Ο 66χρονος ηθοποιός φαίνεται σε εύθυμη διάθεση μετά τη θετική για τον ίδιο έκβαση της υπόθεσης, που μετρούσε σχεδόν 3 χρόνια.

Στις 23 Ιουλίου, λοιπόν, ο Μπάλντουιν ανέβασε μια φωτογραφία του, όπου ποζάρει μπροστά από έναν καθρέφτη μέσα σε ένα γυμναστήριο. Ο ηθοποιός φαίνεται να κάνει ένα διάλειμμα από τη γυμναστική του για να τραβήξει τη φωτογραφία.

«Μπαίνοντας σε ρυθμό», έγραψε συνοδεύοντας την εικόνα.

Δείτε τη φωτογραφία


Απορρίφθηκαν οι κατηγορίες κατά του Μπάλντουιν για τον θανάσιμο πυροβολισμό της Χάτσινς στα γυρίσματα του Rust

Η δικαστής Μέρι Μάρλοου Σόμερ απέρριψε την Παρασκευή την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας κατά του Άλεκ Μπάλντουιν για τον θανάσιμο πυροβολισμό της Χάτσινς στα γυρίσματα του Rust.

Ο ηθοποιός δάκρυσε καθώς η δικαστής εξέδωσε την απόφαση της την τρίτη ημέρα της δίκης του ηθοποιού για τον θάνατο της κινηματογραφίστριας στις 21 Οκτωβρίου 2021.


Ο δικηγόρος του Μπάλντουιν είχε καταθέσει πρόταση για απόρριψη της υπόθεσης, υποστηρίζοντας ότι οι εισαγγελείς δεν παρέδωσαν σωστά αποδεικτικά στοιχεία.

Η Μάρλοου Σόμερ συμφώνησε ότι το κράτος αποκάλυψε ακατάλληλα στοιχεία στην υπεράσπιση. «Δεν υπάρχει τρόπος για το δικαστήριο να διορθώσει αυτό το λάθος», είπε.

Ο Μπάλντουιν ισχυρίστηκε ότι το όπλο πυροβόλησε κατά λάθος, αφού ακολούθησε οδηγίες να το στρέψει προς την Χάτσινς, η οποία βρισκόταν πίσω από την κάμερα. Μη γνωρίζοντας ότι ήταν γεμάτο με σφαίρες, είπε ότι όπλισε και πυροβόλησε. Επίσης υποστήριξε ότι άλλοι στα γυρίσματα της ταινίας γουέστερν Rust, στο Νέο Μεξικό, ήταν υπεύθυνοι για τους ελέγχους ασφαλείας στο όπλο.

Τώρα, σχεδόν τρία χρόνια μετά τον θάνατο της κυρίας Χάτσινς, η υπόθεση εναντίον του έχει απορριφθεί. Ο Μπάλντουιν εάν καταδικαζόταν θα αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης έως και 18 μηνών.


Ειδήσεις σήμερα:

Φειδίας Παναγιώτου: Με κυνηγάνε οι δημοσιογράφοι για να πάρουν κλικ και όλα τα κόμματα γιατί είμαι ανεξάρτητος ευρωβουλευτής

Υποψήφιος οδηγός πήγε με κρυφή κάμερα να δώσει σήματα και τον έπιασαν - Τον συνέλαβαν και τον πήγαν στα κρατητήρια

Ιρλανδός γυμναστής καταρρίπτει τον μύθο των... αντισεξουαλικών κρεβατιών στο Ολυμπιακό χωριό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr