Νικολίνα Νικολούζου: Ποζάρει γυμνή στο Instagram - Οι φωτογραφίες που ανέβασε

Follower ρώτησε τη νικήτρια του My Style Rocks, πού έφτιαξε το στήθος της και του απάντησε με βίντεο... της Κάιλι Τζένερ

Η Νικολίνα Νικολούζου που κέρδισε το φετινό My Style Rocks, πόζαρε topless πιθανότατα για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφισης.

Η 20χρονη τρανς που είχε συγκινήσει το κοινό του τηλεπαιχνιδιού μόδας με την ιστορία της και τη φυλομετάβαση την οποία έκανε σε νεαρή ηλικία, διατηρεί λογαριασμό στο Instagram και την Τρίτη 23 Ιουλίου, ανέβασε αποκαλυπτικά στιγμιότυπα της. Φωτογραφήθηκε ημίγυμνη από τη μέση και πάνω, καλύπτοντας το στήθος της με μια μεταλλική λεπτομέρεια.

Οι φωτογραφίες της Νικολίνας Νικολούζου

Μετά τα stories της, δέχτηκε μήνυμα από ακόλουθό της, που της έκανε κομπλιμέντο για το στήθος της και τη ρώτησε, πού το έφτιαξε και φαίνεται φυσικό. Με χιουμοριστική διάθεση, η Νικολίνα Νικολούζου απάντησε με ένα από τα viral βίντεο της Κάιλι Τζένερ, στο οποίο αρνούνταν ότι έχει κάνει αυξητική επέμβαση στο στήθος της.

Η αποκάλυψη που έκανε στο My Style Rocks
Τον Μάρτιο, η 20χρονη αποκάλυψε στο τηλεπαιχνίδι, ότι γεννήθηκε ως αγόρι και έκανε φυλομετάβαση. Η παίκτρια του διαγωνισμού μόδας στάθηκε μπροστά στις συμπαίκτριές της και διηγήθηκε την ιστορία της, η οποία όπως λέει, ξεκίνησε στα 11 της χρόνια.


Όπως είπε, με τη βοήθεια ειδικών, αλλά και της οικογένειάς της, ξεκίνησε ορμονοθεραπεία, όταν ήταν 12 ετών.

Αρχικά, δήλωσε: «Αγαπητοί τηλεθεατές, θέλω να μοιραστώ μια ιστορία από τη ζωή μου, που ξεκινάει από όταν ήμουν 11 ετών. Εγώ η Νικολίνα δεν ήμουν πάντα το κορίτσι που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα. Αυτό δηλαδή, σημαίνει ότι είμαι μια διεμφυλική γυναίκα».


Στη συνέχεια, περιέγραψε: «Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε όταν ήμουν 11 ετών, όταν μοιράστηκα τα συναισθήματά μου με τους γονείς τους και με τη στήριξή τους και τη βοήθειά τους και με τη βοήθεια ειδικών, κατανόησα τον εαυτό μου και στα 12 μου ξεκίνησα ορμονοθεραπεία και τότε, ξεκίνησε και το ταξίδι της φυλομετάβασής μου».

Όσο για τους γονείς της, τους είπε ένα δημόσιο ευχαριστώ. «Αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς τον αγώνα και τη στήριξη των γονιών μου και γι' αυτό τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Χωρίς τους γονείς και την οικογένειά μου και την αδεφή μου, δεν θα μπορούσα να είμαι ο άνθρωπος που είμαι σήμερα και θέλω να τους πω ένα δημόσιο ευχαριστώ», ανέφερε.


Ειδήσεις σήμερα:

Αννα Διαμαντοπούλου: H φιλόδοξη οδηγός ενός πράσινου 2CV

Τρομακτικό βίντεο: Φάλαινα έπεσε σε βάρκα και εκτόξευσε στον αέρα τους ψαράδες

Άγριος καβγάς σε μπαρ της Μαγιόρκα με οικογένεια Ρομά να επιτίθεται σε εργαζόμενους - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr