Κλιντ Ίστγουντ: Ανακοινώθηκε από τι πέθανε η σύντροφός του

Κλιντ Ίστγουντ: Ανακοινώθηκε από τι πέθανε η σύντροφός του

Η Κριστίνα Σαντέρα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών

istgoynt33
Στις 18 Ιουλίου ανακοινώθηκε ο θάνατος της επί χρόνια συντρόφου του Κλιντ Ίστγουντ στα 61 της χρόνια. Μερικές μέρες μετά, αποκαλύφθηκε και η αιτία του θανάτου της Κριστίνα Καντέρα.

Σύμφωνα με τη New York Post, η κατά 31 χρόνια νεότερη σύντροφος του οσκαρικού ηθοποιού έφυγε από τη ζωή, μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη.


Η είδηση του θανάτου της

Τα δυσάρεστα νέα γνωστοποίησε ο 94χρονος ηθοποιός χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω πληροφορίες γύρω από τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας.

Με μία συγκινητική του ανακοίνωση, ο Κλιντ Ίστγουντ ανέφερε: «Η Κριστίνα ήταν μια υπέροχη, στοργική γυναίκα και θα μου λείψει πάρα πολύ».

Την ίδια ώρα εκπρόσωπος της Warner Bros δήλωσε στο THR πως δεν θα υπάρξουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο της Κριστίνα Σαντέρα, καθώς ο Κλιντ Ίστγουντ θρηνεί ιδιωτικά την απώλειά της.
Κλείσιμο
Clint Eastwood Reacts To The Passing of Girlfriend Christina Sandera at 61
Η γνωριμία του ζευγαριού και οι επίσημες εμφανίσεις
Η Σαντέρα και ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης της ταινίας «Million Dollar Baby» φέρεται να γνωρίστηκαν όταν εργαζόταν ως οικοδέσποινα στο Mission Ranch Hotel and Restaurant του Eastwood στο Carmel-by-the-Sea, όπου ο ηθοποιός διετέλεσε δήμαρχος από το 1986 έως το 1988.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2014, αλλά ο ηθοποιός, γνωστός για την ιδιωτική του ζωή, κράτησε τη σχέση τους διακριτική.

Παρά το χαμηλών τόνων ειδύλλιό τους, η Σαντέρα ενίοτε συνόδευε τον ηθοποιό σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί με τον Ίστγουντ στα βραβεία Όσκαρ του 2015, όπου η ταινία του «American Sniper» ήταν υποψήφια για έξι Όσκαρ. Η Σαντέρα τον συνόδευσε επίσης σε εκδηλώσεις για το «Sully» το 2016, το «The Mule» το 2018 και το «Richard Jewell» το 2019.

Πριν από τη σχέση του με τη Σαντέρα, ο Ίστγουντ ήταν παντρεμένος με το μοντέλοΜάγκι Τζόνσον από το 1953 έως το 1984 και με την παρουσιάστρια ειδήσεων Ντίνα Ρουίζ από το 1996 έως το 2014. Είχε επίσης μακροχρόνιες σχέσεις με την κασκαντέρ Roxanne Tunis, την ηθοποιό Sondra Locke, την ηθοποιό Frances Fisher και την αεροσυνοδό Jacelyn Reeves.



Ειδήσεις σήμερα:

Αννα Διαμαντοπούλου: H φιλόδοξη οδηγός ενός πράσινου 2CV

Τρομακτικό βίντεο: Φάλαινα έπεσε σε βάρκα και εκτόξευσε στον αέρα τους ψαράδες

Άγριος καβγάς σε μπαρ της Μαγιόρκα με οικογένεια Ρομά να επιτίθεται σε εργαζόμενους - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης