H Σελίν Ντιόν θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Το τεράστιο ποσό που θα λάβει για το τραγούδι που θα πει

Τρία χρόνια μετά η μεγάλη σταρ της μουσικής ανεβαίνει ξανά στη σκηνή

Η Σελίν Ντιόν υποσχέθηκε στους εκατομμύρια θαυμαστές της ότι θα επιστρέψει στη σκηνή παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και όλα δείχνουν πως το μεγάλο come back της σταρ, θα γίνει στο πλαίσιο της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σύμφωνα με το Page Six, επιβεβαιώνεται η είδηση που διέρρευσε τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με αφορμή την άφιξη της τραγουδίστριας στο Παρίσι. Δημοσίευμα του πρακτορείου αναφέρει ότι η Ντιόν θα πει ένα τραγούδι στην τελετή έναρξης, ύστερα από τρία χρόνια αποχής, λόγω της μάχης της με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.

Μαθεύτηκε ακόμη, αυτή τη φορά κατά πληροφορίες του TMZ, ότι αν και θα πει ένα κομμάτι, θα λάβει το τεράστιο ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Ντιόν εθεάθη να κάνει check-in στο ξενοδοχείο Royal Monceau στο Παρίσι τη Δευτέρα.

Η 56χρονη τραγουδίστρια, φορούσε ένα υπερμεγέθες μαύρο σακάκι και ένα κομψό φαρδύ παντελόνι.
Σε πρόσφατες δηλώσεις της τόνισε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις, αλλά όταν τη ρωτούσαν σχετικά με τις φήμες ότι θα τραγουδήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν έδινε καμία απάντηση στους δημοσιογράφους.
Στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ της με τίτλο «Ι am Celine Dion», είχε αναφέρει με δάκρυα στα μάτια: «Όταν προσπαθώ να τραγουδήσω, οι πνεύμονές μου είναι εντάξει. Αυτό που υπάρχει μπροστά τους όμως, είναι τόσο άκαμπτο λόγω του συνδρόμου που έχω, που δεν μπορώ. Και μου είναι πολύ δύσκολο να το ακούω και να σας το δείχνω».

Το ντοκιμαντέρ επιδοκιμάστηκε από τους κριτικούς και κατέγραψε σε περισσότερο από έναν χρόνο γυρισμάτων, τη σταρ καθώς παλεύει να συνεχίσει τη ζωή και την καριέρα της, εν μέσω της διάγνωσής της.

«Είμαι αποφασισμένη να επιστρέψω μια μέρα στη σκηνή»
Η Σελίν Ντιόν θέλει να επιστρέψει στη σκηνή εδώ και πάρα πολύ καιρό, παρά το σύνδρομο του δυσκίνητου ανθρώπου, από το οποίο πάσχει και το οποίο τη δυσκολεύει ακόμα και στη φωνή της.

Όπως είχε αναφέρει σε ανάρτησή της τον Μάρτιο: «Η προσπάθεια να ξεπεράσω αυτή την αυτοάνοση διαταραχή ήταν μια από τις δυσκολότερες εμπειρίες της ζωής μου, αλλά παραμένω αποφασισμένη να επιστρέψω μια μέρα στη σκηνή και να ζήσω μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη από τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, την ομάδα μου και όλους εσάς!».


Φωτογραφία: SplashNews.com / IDEAL IMAGES


Ειδήσεις σήμερα:

Αννα Διαμαντοπούλου: H φιλόδοξη οδηγός ενός πράσινου 2CV

Τρομακτικό βίντεο: Φάλαινα έπεσε σε βάρκα και εκτόξευσε στον αέρα τους ψαράδες

Άγριος καβγάς σε μπαρ της Μαγιόρκα με οικογένεια Ρομά να επιτίθεται σε εργαζόμενους - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr