Σάκης Τανιμανίδης: Μίλησε για τον τρόπο που κατάφερε να χτίσει την περιουσία του - Από πού βγάζει το μεγαλύτερο εισόδημα

Ο παρουσιαστής κι επιχειρηματίας έφερε ως παράδειγμα τον Έλον Μασκ και τον Τζεφ Μπέζος

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για την κύρια πηγή των εσόδων του, αλλά και τις υπόλοιπες επιχειρηματικές δραστηριότητές του, σε διαδικτυακή εκπομπή στο YouTube, το Business Talks.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο παρουσιαστής περιέγραψε, μεταξύ άλλων, ότι τα περισσότερα χρήματα που κερδίζει αυτή η στιγμή, προέρχονται από τη δραστηριότητά του στα social media και τα τηλεοπτικά πρότζεκτ που συμμετέχει.

Αρχικά, είπε: «Το World Party δεν με έκανε πλούσιο, βγήκαν κάποια χρήματα, αλλά ήταν ουσιαστικά η αρχή και το βλέπω σαν επένδυση για να γίνουν όλα τα επόμενα. Με βοήθησε πάρα πολύ. Σίγουρα δεν σε κάνουν πλούσιο τα χρήματα. Πλούσιο σε κάνουν οι άνθρωποι που σε αγαπάνε. Αν έχεις ανθρώπους που σε αγαπάνε, τότε είσαι πλούσιος».

Στην πορεία, ο Σάκης Τανιμανίδης, εξήγησε την κίνηση, που κατά τον ίδιο αποφέρει χρήματα σε έναν επιχειρηματία, κάνοντας και μία αναφορά, στους μεγιστάνες, Τζεφ Μπέζος και Έλον Μασκ.

«Υπάρχει το “δημιουργώ αξία” και υπάρχει και το “μετρητό”, όπου φέρνεις χρήματα κάθε μήνα. Αξία δημιουργείς χτίζοντας εταιρεία στην οποία εσύ έχεις μετοχικό ποσοστό. Έτσι χτίζεις περιουσία, έτσι γίνεσαι πλούσιος. Αυτό που βλέπουμε ανά τον κόσμο, όπως παράδειγμα με τον Έλον Μασκ και τον Τζεφ Μπέζος, είναι μέτοχοι σε μία εταιρεία. Έχουν το 10% από μια εταιρεία που αξίζει ας πούμε 100 δις και το 10% είναι τα 10 δις. Έτσι χτίζεις net worth, και με τον ίδιο τρόπο χτίζω και εγώ».

«Το εισόδημα αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο, είναι από τα τηλεοπτικά και τα social media», αποκάλυψε τέλος, Σάκης Τανιμανίδης.



Ειδήσεις σήμερα:

Αννα Διαμαντοπούλου: H φιλόδοξη οδηγός ενός πράσινου 2CV

Πρόστιμο €1 εκατ. σε γνωστό γυναικολόγο για φοροδιαφυγή επί μία δωδεκαετία

Ανατριχιαστικό βίντεο: Την βίασαν στο Παρίσι και όταν ζήτησε βοήθεια ο ένας από τους βιαστές τη χτύπησε φιλικά στον ώμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr