Οι Metallica αναβιώνουν τη φιλανθρωπική συναυλία «Helping Hands»

Mε οικοδεσπότη τον Τζίμι Κίμελ

Οι Metallica ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για τη συναυλία και τη δημοπρασία «Helping Hands» για το 2024 με οικοδεσπότη τον Τζίμι Κίμελ.

Η φιλανθρωπική συναυλία και η δημοπρασία πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου στο YouTube Theatre στο Λος Άντζελες για τη συγκέντρωση πόρων για το ίδρυμα του συγκροτήματος «All Within My Hands Foundation» το οποίο επικεντρώνεται στην εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού, την καταπολέμηση της πείνας, την ανακούφιση από καταστροφές και άλλους σκοπούς.

Η μπάντα διοργάνωσε πιο πρόσφατα τη συναυλία «Helping Hands» το 2022 και συγκέντρωσε 3 εκατομμύρια δολάρια. Στη σκηνή ανέβηκαν και τραγούδησαν ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., ο Τόνι Χοκ, η St. Vincent και οι Greta Van Fleet.


«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώσουμε ότι θα προσθέσουμε ένα ακόμη σόου στο ημερολόγιο φέτος» έγραψε το συγκρότημα σε ανάρτηση στο Instagram. «Η συναυλία και δημοπρασία "Helping Hands" του @allwithinmyhandsfoundation επιστρέφει στο Λος Άντζελες» σημειώνεται χωρίς να αναφέρονται οι καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος.

«Με οικοδεσπότη τον φίλο μας @jimmykimmel με εμφανίσεις από ειδικούς προσκεκλημένους, έχουμε προγραμματίσει για εσάς μια συναρπαστική βραδιά με μερικά απίθανα αντικείμενα και εμπειρίες σε δημοπρασία. Όπως πάντα, όλα τα έσοδα ωφελούν την αποστολή του ιδρύματος να υποστηρίξει την εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού, την καταπολέμηση της πείνας και άλλες κρίσιμες υπηρεσίες» επισημαίνει το συγκρότημα.

Η πρώτη συναυλία «Helping Hands» πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 στο Σαν Φρανσίσκο. Τον Νοέμβριο του 2020 οι Metallica διοργάνωσαν και πάλι τη συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό χωρίς κοινό, η οποία μεταδόθηκε μέσω streaming.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν θυμήθηκε και την «τουρκική μειονότητα στη δυτική Θράκη», «θα συνεχίσουμε να την προστατεύουμε»

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας η δίωξη των δύο δραστών για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού στο Ηράκλειο


Μιλά για πρώτη φορά ο πατέρας του 20χρονου που πυροβόλησε τον Τραμπ - «Προσπαθούμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr