Γιούλικα Σκαφιδά για τη ζωή της ως μητέρα: Μια μαγεία ανεξήγητη

Γιούλικα Σκαφιδά για τη ζωή της ως μητέρα: Μια μαγεία ανεξήγητη

Η ηθοποιός πόζαρε αγκαλιά με τον 8 μηνών γιο της στο ηλιοβασίλεμα και μοιράστηκε τις φωτογραφίες στα social media

gioylika33
Η Γιούλικα Σκαφιδά απολαμβάνει το ταξίδι της μητρότητας εδώ και 8 μήνες και την Τετάρτη 24 Ιουλίου, ανέβασε νέες φωτογραφίες με τον γιο της. Η ηθοποιός πόζαρε με το μωρό και φόντο το ηλιοβασίλεμα για να μοιραστεί τα στιγμιότυπα με τους ακολούθους της στο Instagram και να περιγράψει με λίγα λόγια, πώς αισθάνεται που είναι μητέρα.

«8 μήνες… και η κατάσταση είναι αυτή ακριβώς: Πολλές αγκαλιές, τα μαλλιά ανακατεμένα σε μόνιμη βάση, άπειρες φωτογραφίες (που αργότερα τις βλέπουν άνθρωποι που χαμογελούν ευγενικά) και μια μαγεία ανεξήγητη».


Κλείσιμο
gioulika




Τις προάλλες, όταν έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Ελένη», η ηθοποιός είχε απαντήσει σε όσους λένε ότι το παιδί της μεγαλώνει σε μονογονεϊκή οικογένεια.

«Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η άποψη. Απλά δεν έχω παντρευτεί. Δεν το μεγαλώνω μόνη μου το παιδί. Σε όποια ερώτηση έχει να μου κάνει το παιδί, είμαι εδώ για να του απαντήσω με θάρρος κι αλήθεια, όπως κάθε γονέας στο παιδί του κι οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει, είμαι εδώ να τον βοηθήσω. Θα εξηγήσουμε μαζί στα άλλα παιδάκια τη διαφορετικότητα μπορεί να έχει εκείνος από μια άλλη οικογένεια ή τι διαφορετικό μπορεί να έχει ένα παιδάκι από εκείνον κι όλα τα παιδάκια να είναι χαρούμενα, να παίζουμε μαζί και να έχουν αγάπη. Αυτό έχει σημασία», είπε.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d03o4hiksg9t)



Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για μπουρίνια σήμερα - Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία

Όλα όσα έγιναν στο Προεδρικό για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Οι διάλογοι, τα μηνύματα, οι καλεσμένοι

Αλλάζουν όλα στη χρήση POS για εστίαση και delivery - Στο στόχαστρο τα «κόλπα» με τις ταμειακές









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης