Αίθρα Λυκουρέζου: Μια μέρα πριν πεθάνει η μητέρα μου είχαμε κανονίσει να βρεθούμε αλλά της το ακύρωσα

Αίθρα Λυκουρέζου: Μια μέρα πριν πεθάνει η μητέρα μου είχαμε κανονίσει να βρεθούμε αλλά της το ακύρωσα

Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το ότι φέρθηκα έτσι, παραδέχτηκε σε βίντεο η κόρη της Ζωής Λάσκαρη

lykourezoy3367
Με αφορμή τα 7 χρόνια που συμπληρώνονται σε λίγες μέρες από τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, η κόρη της, Αίθρα (Μαρία-Ελένη) Λυκουρέζου, έκανε μια αναδρομή στη μέρα, πριν πεθάνει η μητέρα της.

Όπως περιέγραψε σε βίντεο στο TikTok, οι δυο τους είχαν κανονίσει να δειπνήσουν μαζί, αλλά η Αίθρα Λυκουρέζου ακύρωσε το ραντεβού τους, λόγω κακής διάθεσης και διάφορων ψυχολογικών ζητημάτων που αντιμετώπιζε εκείνη την περίοδο.

Δείτε το βίντεο
@melzoeaithralykourezou

&Maker &Maker Μεγάλο σχολείο η ίδια η Ζωή. Οι απώλειες. Ο πόνος. Η θλίψη. Οι κρίσεις. Οι καταστάσεις. Οι ανατροπές. Οι αλλαγές! &Maker FilmoraGoVideoEditor&Maker

♬ original sound - ΜαρίαΕλένηΖωή Αίθρα Λυκουρεζου

Κλείσιμο
Αρχικά ανέφερε ότι η μητέρα της, της τηλεφώνησε στις 15 Αυγούστου για να της ευχηθεί, λόγω της γιορτής της. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «16 Αυγούστου δεν μιλάμε και 17 ήταν να πάνε το βράδυ να φάμε, εγώ είχα τα δικά μου τα ψυχολογικά και δεν ήμουν καθόλου καλά και της στέλνω μήνυμα ότι "μαμά άκυρο για το βράδυ, δεν έχω καθόλου διάθεση θα τα πούμε αύριο". Είναι αυτή η μα... που στέλνουμε μήνυμα, τα έχουμε όλα δεδομένα ότι ο άλλος θα είναι εκεί και αύριο».
lykourezot3

Η Αίθρα Λυκουρέζου, συνέχισε περιγράφοντας την επόμενη μέρα, όταν γη Ζωή Λάσκαρη άφησε την τελευταία της πνοή.

«Την επόμενη μέρα πάω να κολυμπήσω στο Πόρτο Ράφτη και δεν περνάω από το σπίτι, δεν ήμουν γενικότερα καλά. Δεν είχα διάθεση να μιλήσω με κανέναν. Κολύμπησα και φεύγοντας από την παραλία, χτυπάει το τηλέφωνο και είναι ο πατέρας μου. Μου λέει “Μαρία Ελένη… η μαμά δεν ξύπνησε!”. Παθαίνω πανικό, όπως αντιλαμβάνεστε. Όπως ήμουν δεν θυμάμαι τίποτα, πρέπει να πήγαινα ανάποδα στον δρόμο. Μπαίνω στο σπίτι και βλέπω την μανούλα μου στο κρεβάτι. Ήμασταν όλοι εκεί… τα υπόλοιπα είναι ιστορία» είπε στο TikTok.
lykourezoy33674

Για το πώς διαχειρίστηκε όσα συνέβησαν μια μέρα πριν χάσει τη μητέρα της, η Αίθρα Λυκουρέζου τόνισε ότι  της πήρε πολύ καιρό να ξεπεράσει, το γεγονός ότι ακύρωσε το ραντεβού τους.«Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω και να μαλακώσει μέσα μου το γεγονός ότι της έστειλα μήνυμα, το γεγονός ότι ακύρωσα, το ότι φέρθηκα έτσι όπως φέρθηκα. Είναι αυτό που λες “γιατί ρε γα...να το έχω κάνει”. Από την άλλη σκέφτομαι ότι έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα, ήταν το τελευταίο βράδυ με τον άντρα της, ήταν οι δυο τους στο δωμάτιο, μιλούσαν, γελούσαν και ήταν σε πολύ καλή διάθεση. Μετά κοιμήθηκαν… Χάνουμε στιγμές, χάνουμε πράγματα στη ζωή μας και το τρένο τρέχει, προχωράει και δεν σε περιμένει. Να μην ξεχνάμε να παίρνουμε τηλέφωνο, να αγκαλιάζουμε, να μη ξεχνάμε να λέμε σε αγαπώ. Να τα λέμε όποτε τα νιώθουμε… Δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει» κατέληξε η κόρη της Ζωής Λάσκαρη.
Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για μπουρίνια σήμερα - Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία

Όλα όσα έγιναν στο Προεδρικό για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Οι διάλογοι, τα μηνύματα, οι καλεσμένοι

Αλλάζουν όλα στη χρήση POS για εστίαση και delivery - Στο στόχαστρο τα «κόλπα» με τις ταμειακές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης