Τζένιφερ Άνιστον: Τα βάζει με τον Τζέι Ντι Βανς και δηλώσεις που είχε κάνει για «άτεκνες κυρίες με γάτες»

Τζένιφερ Άνιστον: Τα βάζει με τον Τζέι Ντι Βανς και δηλώσεις που είχε κάνει για «άτεκνες κυρίες με γάτες»

Με αφορμή την επιλογή του 39χρονου από τον Τραμπ, ως υποψηφίου αντιπροέδρου των ΗΠΑ

aniston37
Ο γερουσιαστής Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς (Τζέι Ντι) είναι ο 39χρονος που επέλεξε ο Ντόναλντ Τραμπ ως τον αντιπρόεδρό του σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές.

Με αφορμή το παραπάνω, ήρθαν στην επιφάνεια παλιότερες δηλώσεις που είχε κάνει ο 39χρονος με στόχο την Κάμαλα Χάρις, για τις γυναίκες που δεν έχουν γίνει μητέρες, τις οποίες φρόντισε να αναπαράξει και η Τζένιφερ Άνιστον στα social media.

Τον Ιούλιο του 2021 ο Βανς μιλούσε στο στο Fox News όταν αναφέρθηκε στους Δημοκρατικούς πολιτικούς και υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ ελέγχονται από «άτεκνες κυρίες με γάτες που είναι δυστυχισμένες στη ζωή τους και ... θέλουν να κάνουν και την υπόλοιπη χώρα δυστυχισμένη».
JD Vance: Mega MAGA Misogynist
Κλείσιμο

Μέσω Instagram, η 55χρονη σταρ του Χόλιγουντ εξέφρασε την οργή της, ως γυναίκα που δεν απέκτησε παιδιά, τονίζοντας: «Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό προέρχεται από έναν πιθανό αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών».
aniston22


Η Άνιστον συνέχισε το ξέσπασμά της, κάνοντας έμμεση αναφορά στη δική της προσπάθεια να αποκτήσει παιδιά, μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Απευθυνόμενη στον 39χρονο, έγραψε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι... Κύριε Βανς, προσεύχομαι η κόρη σας να είναι αρκετά τυχερή ώστε να αποκτήσει τα δικά της παιδιά μια μέρα. Ελπίζω να μην χρειαστεί να στραφεί στην εξωσωματική γονιμοποίηση ως δεύτερη επιλογή. Γιατί προσπαθείτε να της το στερήσετε κι αυτό».

Στη συνέντευξη που ήρθε ξανά στην επιφάνεια, ο 39χρονος υποστήριξε ότι η Κάμαλα Χάρις, η Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτές και ο Πιτ Μπούτιτζετζ είναι «άνθρωποι χωρίς παιδιά» που «ελέγχουν ολόκληρο το μέλλον των Δημοκρατικών».

«Πώς είναι λογικό να έχουμε παραδώσει τη χώρα μας σε ανθρώπους που δεν έχουν πραγματικά άμεσο συμφέρον;» ακούγεται να ρωτά στο σχετικό απόσπασμα.

«Έκανα τα πάντα για να μείνω έγκυος» είχε πει η Άνιστον

Η οργή της Άνιστον  με τα παραπάνω, έρχεται δύο χρόνια μετά την εξομολόγησή της, ότι προσπαθούσε για αρκετό καιρό να μείνει έγκυος. «Προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για μένα, ο δρόμος που γεννά μωρά. Όλα τα χρόνια και τα χρόνια και τα χρόνια εικασιών… Ήταν πραγματικά δύσκολο. Περνούσα εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα κινέζικα τσάγια. Έριχνα τα πάντα πάνω του. Θα έδινα οτιδήποτε αν κάποιος μου έλεγε «Πάγωσε τα αυγά σου. Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου.’ Απλώς δεν το σκέφτεσαι. Εδώ είμαι λοιπόν σήμερα. Το πλοίο απέπλευσε» είχε πει.
aniston_GettyImages-2036465816-1



Ειδήσεις σήμερα:

Εφιάλτης για 32χρονη στην Λιβαδειά - Την «απήγαγαν» τέσσερις άνδρες, την έβαλαν στο αυτοκίνητο και την βίασαν

Αυξάνονται οι παροχές για ενοίκιο, οικοσκευή και κοινόχρηστα σε ευάλωτους - Ποιους αφορά το νέο πρόγραμμα

Τραγικό δυστύχημα στην Τουρκία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε από γέφυρα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης