Τζένιφερ Λόπεζ: Βίντεο και φωτογραφίες από το πάρτι της με θέμα το Bridgerton - Άφαντος ο Άφλεκ

Ο ηθοποιός δεν εμφανίστηκε καθόλου στη βίλα που διασκέδασε η σταρ με τους καλεσμένους της

Η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασε τα 55α γενέθλιά της με ένα θεματικό πάρτι, εμπνευσμένο από τη σειρά του Netflix, «Bridgerton».

Τόσο η διακόσμηση, όσο τα ρούχα των καλεσμένων και της σταρ ήταν εμπνευσμένα τη δεκαετία του 1800, όπως παρουσιάζονται στη σειρά, ενώ υπήρχε μέχρι και άμαξα με άλογα σταθμευμένη έξω από τη βίλα.

Από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε η Λόπεζ στο Instagram, οι ακόλουθοί της παρατηρούν την απουσία του Μπεν Άφλεκ.

Το People αναφέρει σε δημοσίευμά του, ότι ο ηθοποιός δεν εμφανίστηκε καθόλου στο πάρτι.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Αργότερα, ανέβασε στο προφίλ της, δυο φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει και πάλι χωρίς τον Μπεν Άφλεκ, κάτι που εν μέσω των δημοσιευμάτων ότι έχουν χωρίσει, θα συζητηθεί.

Άβαφη και φορώντας τις πιτζάμες της, η τραγουδίστρια χαμογελάει μπροστά από τις τούρτες που της είχαν ετοιμάσει και στην ανάρτηση ευχαρίστησε τους θαυμαστές της, αφού έκανε μια αναφορά στην οικογένειά της και τους φίλους της.





Ανήμερα των γενεθλίων της, εθεάθη στα Χάμπτονς και πάλι χωρίς τον σύζυγό της.

Η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε να γευματίζει σε ένα ιταλικό εστιατόριο την Κυριακή φορώντας ένα λευκό crop top με φλοράλ σχέδιο και ένα ασορτί σορτς με ζώνη. Συνδύασε, μάλιστα, την εμφάνισή της με ροζ πλατφόρμες. Στο προφίλ της, ανέβασε δυο φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει χωρίς τον Μπεν Άφλεκ, κάτι που εν μέσω των δημοσιευμάτων ότι έχουν χωρίσει, θα συζητηθεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr