Tζόζεφ Γκόρντον - Λέβιτ: Αποκάλυψε ότι καλωσόρισαν με τη σύζυγό του το τρίτο παιδί τους

Tζόζεφ Γκόρντον - Λέβιτ: Αποκάλυψε ότι καλωσόρισαν με τη σύζυγό του το τρίτο παιδί τους

Ο ηθοποιός και η γυναίκα του υποδέχτηκαν την κόρη τους πριν από σχεδόν 2 χρόνια

gordon_levitt
Η οικογένεια του Tζόζεφ Γκόρντον - Λέβιτ μεγάλωσε.

Ο 43χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στο podcast «American Masters: Creative Spark» την Πέμπτη 25 Ιουλίου, όπου αποκάλυψε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Τάσκα ΜακΚόλεϊ καλωσόρισαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το τρίτο τους παιδί, μια κόρη, πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του, που είναι παντρεμένοι εδώ και 10 χρόνια, έχουν επίσης δύο γιους, οι οποίοι γεννήθηκαν τον Αύγουστο του 2015 και τον Ιούνιο του 2017, αντίστοιχα.

«Είμαι μπαμπάς. Ξέρετε, ένα από τα καλύτερα μέρη του να έχει παίζει κανείς με τα παιδιά τουείναι η έλλειψη αναστολών, η προθυμία τους να προσποιηθούν ότι κάτι άλλο συμβαίνει», δήλωσε ο Γκόρντον - Λέβιτ. «Να προσποιούνται ότι η πραγματικότητα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό».

Κλείσιμο
«Η κόρη μου είναι σχεδόν 2. Θα είναι απόλυτα ευχαριστημένη να προσποιηθεί ότι φτιάχνει αυγά. Και δεν υπάρχουν αυγά. Δεν τη νοιάζει. Δεν χρειάζεται πειστικά ειδικά εφέ», συνέχισε. «Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πεις «σσσσσσσσσ» και μια υποτιθέμενη βρύση ανοίγει. Είναι νερό. Αυτό νομίζω ότι είναι πολλή υποκριτική και μπορείς να κάνεις την πραγματικότητα ό, τι θέλεις. Είναι μαγικό».

Το 2020, ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον για το γεγονός ότι μπόρεσε να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική αφού καλωσόρισε τους δύο γιους του με τη σύζυγό του.

«Αισθάνθηκα τυχερός που μπόρεσα να πάρω λίγο χρόνο μακριά από τη δουλειά. Τώρα έχω δύο αγόρια και είναι ό, τι καλύτερο. Είναι το καλύτερο», είχε πει ο ηθοποιός στον χαμογελώντας. «Είναι τόσο αληθινό».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2024: Αυτές είναι οι σχολές με την υψηλότερη βάση - Πτώση σε σχέση με πέρυσι στις πιο περιζήτητες

Αμετανόητος ο Πολάκης: Η Λινού να ζητά συγγνώμη για τον εαυτό της, όχι για μένα - Δεν σταματώ, πάρτε το χαμπάρι - Βίντεο

Κύπρος: Πολωνοί γύρισαν βίντεο πορνό στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης