Σοφία Βεργκάρα: Μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία του συντρόφου της

Το ζευγάρι κάνει διακοπές στην Ιταλία

Η Σοφία Βεργκάρα απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τον σύντροφό της.

Η 52χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία στο Instagram του Τζάστιν Σάλιμαν, ο οποίος φαίνεται να χαλαρώνει κατά τη διάρκεια της απόδρασής τους στην Ιταλία.

Στην ανάρτηση, η οποία είχε απλά για λεζάντα μια καρδιά, η Βεργκάρα περιέλαβε μια δική της φωτογραφία όπου φοράει ένα κίτρινο φόρεμα, καθώς ποζάρει χαμογελαστή καθισμένη σε μια καρέκλα.

Δείτε την ανάρτηση


Η Βεργκάρα άρχισε να βγαίνει με τον ορθοπαιδικό χειρουργό μετά το διαζύγιό της από τον Τζο Μανγκανιέλο μετά από επτά χρόνια γάμου πέρυσι. Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Ιούλιο του 2023 και οριστικοποίησε το διαζύγιό του τον Φεβρουάριο του 2024.

Η Κολομβιανή σταρ και ο ορθοπαιδικός χειρουργός φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Οκτώβριο του 2023, όπου είχαν βγει για δείπνο στο Μπέβερλι Χιλς. Από τότε έχουν απαθανατιστεί σε αρκετές εξόδους μαζί.

Τον Απρίλιο, η Βεργκάρα επιβεβαίωσε τη σχέση τους δημόσια όταν ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του Σάλιμαν στο Instagram της, ευχαριστώντας τον για μια επέμβαση στο πόδι, στην οποία είχε υποβληθεί.



Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2024: Αυτές είναι οι σχολές με την υψηλότερη βάση - Πτώση σε σχέση με πέρυσι στις πιο περιζήτητες

Αμετανόητος ο Πολάκης: Η Λινού να ζητά συγγνώμη για τον εαυτό της, όχι για μένα - Δεν σταματώ, πάρτε το χαμπάρι - Βίντεο

Κύπρος: Πολωνοί γύρισαν βίντεο πορνό στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr