Τζένη Καρέζη: 32 χρόνια από τον θάνατό της - Η αδημοσίευτη φωτογραφία της στην Ύδρα

Τζένη Καρέζη: 32 χρόνια από τον θάνατό της - Η αδημοσίευτη φωτογραφία της στην Ύδρα

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1992 - Το στιγμιότυπο που δημοσιεύτηκε πρώτη φορά σήμερα, από το αρχείο του φωτογράφου της

tzenikarezi
Στις 26 Ιουλίου του 1992, η Τζένη Καρέζη φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από την τριτετή μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Με αφορμή τα 32 χρόνια από τον θάνατο της ηθοποιού, το προφίλ που φέρει το όνομα του Κλεισθένη Δασκαλάκου στο Instagram -φωτογράφου της Τζένης Καρέζη και των περισσότερων ηθοποιών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου- δημοσίευσε μια φωτογραφία της για πρώτη φορά.

Το αδημοσίευτο στιγμιότυπο δείχνει την Τζένη Καρέζη με καλοκαιρινά ρούχα πάνω σε ένα γαϊδουράκι, να κάνει βόλτα στην Ύδρα.
Κλείσιμο


Δύο χρόνια πριν, το ίδιο προφίλ ανέβασε ακόμη ένα μέχρι τότε αδημοσίευτο στιγμιότυπο. Ο Κλεισθένης είχε απαθανατίσει την Τζένη Καρέζη στους δρόμους της Αθήνας να χαζεύει μία βιτρίνα με ρούχα. Η αδημοσίευτη φωτογραφία αναρτήθηκε και πάλι στον λογαριασμό Studio Kleisthenis στο Ιnstagram.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: «Σαν σήμερα το 1992 έφυγε από κοντά μας η μοναδική Τζένη Καρέζη. Ο Κλεισθένης τη φωτογραφίζει στους δρόμους της Αθήνας να κοιτάζει βιτρίνα με ρούχα. Αδημοσίευτη φωτογραφία».

Δείτε τη φωτογραφία


kare4ziphoto






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης