Ιωάννα Τούνη: Απαντά μέσα από την πισίνα σε όσους ρωτάνε αν εργάζεται

Ιωάννα Τούνη: Απαντά μέσα από την πισίνα σε όσους ρωτάνε αν εργάζεται

Το χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασε στο TikTok

toyni924
Η Ιωάννα Τούνη συνηθίζει να απαντάει στα κακοπροαίρετα σχόλια που ακούγονται για την ίδια, με χιουμοριστικά βίντεο στα social media.

Μέσω TikTok, απάντησε το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιουλίου, σε όσους αναρωτιούνται αν τελικά εργάζεται κάπου, μιας και στις περισσότερες από την καθημερινές της αναρτήσεις, κάνει διακοπές.

Η instagrammer κατέγραψε τον εαυτό της από την ώρα που έκανε βραδινό μπάνιο σε πισίνα. Χωρίς να πει κάτι, φύσαγε και ξεφύσαγε, πιάνοντας το κεφάλι της. Για το βίντεο, χρησιμοποίησε έναν ήχο με τη φωνή της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ως Ζουμπουλία στη σειρά «Παρά Πέντε» που λέει αγανακτισμένη: «Όχι, όχι, ως εδώ και μη παρέκει. Συγγνώμη δηλαδή και εγώ άνθρωπος είμαι, πόσο να αντέξω. Θα φύγω εγώ στο τέλος να ηρεμήσω».
@j.touni

Τελικά βρε συμπεθέρες δουλεύω κάπου;😂❤️ #fyp #foryou #viral #tiktokgreece #touni

♬ πρωτότυπος ήχος - To_ikseres
Κλείσιμο

Το παραπάνω post, ήρθε λίγες μέρες μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ένα άλλο βίντεο που δημοσίευσε από την Κέρκυρα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου. Σε εκείνο το κλιπ, η Ιωάννα Τούνη εμφανίζεται ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την... ιδιωτική παραλία που βρίσκεται μπροστά από τη βίλα που νοικιάζει για αυτές τις μέρες.

«Εσύ το ήξερες ότι η βίλα μας εδώ πέρα, έχει και ιδιωτική παραλία;» ρωτά τους ακολούθους της και ξεκινά την περιήγηση στην περιοχή, παρέα με μια φίλη της.

Δείτε το βίντεο
@j.touni

Το αγαπημένο μου κομμάτι του σπιτιού🥹❤️ #fyp #foryou #tour #private #beach #corfu #viral

♬ original sound - Ioanna Touni

Η Ιωάννα Τούνη περπάτησε από το δωμάτιο στην παραλία και συγχρόνως, έλεγε στο TikTok: «Αυτή εδώ είναι η δεύτερη βίλα μας. Λοιπόν κατεβαίνουμε τα σκαλάκια και φτάνουμε στην ιδιωτική παραλία, η οποία έχει τόσο καθαρή θάλασσα», ενώ επισήμανε πως η συγκεκριμένη βίλα είναι η ωραιότερη που έχει μείνει ποτέ.

Μετά τη δημοσίευση του κλιπ, οι ακόλουθοί της αντέδρασαν για την ιδιωτική παραλία, σχολιάζοντάς της, μεταξύ άλλων, ότι: «Δεν υπάρχουν ιδιωτικές παραλίες», «Αφού δεν είπε και ιδιωτική θάλασσα πάλι καλά» και «Oι παραλίες ανήκουν σε όλους». Ανάμεσα στα σχόλια, υπήρχαν κι εκείνα που υποστήριξαν την Ιωάννα Τούνη, με αρκετούς να της εύχονται να περνάει καλά και να μη δίνει σημασία.

Δείτε μερικά από τα σχόλια
touni-sxolia

Η 




Ειδήσεις σήμερα:

Παύλος Πολάκης: Το bullying που ξεχείλισε το ποτήρι - Σόου σε Βουλή και ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την διαγραφή

Στο Λούβρο το δείπνο Μακρόν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στους 500 καλεσμένους (φωτογραφίες)

«Πάγωσα σαν να ήμουν νεκρή»: Συγκλονίζει η κατάθεση της πρωταθλήτριας ενόργανης για τον προπονητή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης