Σάρον Στόουν: Αν εκλεγεί ο Τραμπ εγώ θα φύγω από τις ΗΠΑ

Σάρον Στόουν: Αν εκλεγεί ο Τραμπ εγώ θα φύγω από τις ΗΠΑ

Σκέφτομαι την Ιταλία, ανέφερε η ηθοποιός

sharonstone2
Το ενδεχόμενο να κερδίσει τις εκλογές και την προεδρία των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ, δεν φαίνεται να αρέσει σε πολλές διασημότητες από τον χώρο του Χόλιγουντ. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν την Κάμαλα Χάρις δημόσια. Ωστόσο, η Σάρον Στόουν το «πήγε» ένα βήμα παραπέρα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ηθοποιός δήλωσε, πως αν εκλεγεί ο Τραμπ, θα φύγει από τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα ζήσει στην Ιταλία.

Κλείσιμο
Αρχικά, περιέγραψε το πρόγραμμα του Τραμπ για τις εκλογές του 2024 ως «ένα πρόγραμμα μίσους και καταπίεσης». Για το ενδεχόμενο να κερδίσει ο 78χρονος, η Στόουν τόνισε: «Σίγουρα σκέφτομαι ένα σπίτι στην Ιταλία. Νομίζω ότι αυτό είναι έξυπνο σχέδιο αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι μία από τις πρώτες φορές στη ζωή μου που πραγματικά βλέπω κάποιον να κατεβαίνει υποψήφιος με μια πλατφόρμα μίσους και καταπίεσης». Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, φίλος της ηθοποιού ισχυρίζεται ότι θα ήταν πιο πιθανό να μετακομίσει στη Γαλλία.

Ανάμεσα στους άλλους Χολιγουντιανούς σταρ που έχουν ταχθεί ανοιχτά εναντίον του Τραμπ, είναι η Τζέιμι Λι Κέρτις, η Κέιτι Πέρι έχουν και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος έχει τοποθετηθεί, λέγοντας: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για τη χώρα μας από το να νικήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ στην κάλπη».


Ειδήσεις σήμερα:

Παύλος Πολάκης: Το bullying που ξεχείλισε το ποτήρι - Σόου σε Βουλή και ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την διαγραφή

Στο Λούβρο το δείπνο Μακρόν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στους 500 καλεσμένους (φωτογραφίες)

«Πάγωσα σαν να ήμουν νεκρή»: Συγκλονίζει η κατάθεση της πρωταθλήτριας ενόργανης για τον προπονητή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης